Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Kupa Beşiktaş Antalyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak, şifresiz mi? - Futbol Haberleri

        2020-2021 sezonu Süper Kupa finalinde Lig ve Kupa şampiyonu Beşiktaş ile Kupa finalisti Antalyaspor, kupayı kazanmak için karşı karşıya geliyor. Peki Beşiktaş Antalyaspor Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 47. Süper Kupa maçı ile ilgili tüm ayrıntılar...

        SÜPER KUPA FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

        Karşılaşma Katar'ın başkenti Doha'da bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumu’nda yapılacak. Saat 20.45’te başlayacak mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. Karşılaşma ATV'den canlı yayınlanacak.

        İLK KUPA BEŞİKTAŞ'IN

        2006'de ilk kez oynanan Süper Kupa'yı Beşiktaş müzesine götürdü.

        Siyah-beyazlı takım, 30 Temmuz 2006'da Almanya'da oynanan maçta Galatasaray'a 1-0 üstünlük kurarak ilk kupanın sahibi oldu.

        REKLAM

        ANTALYASPOR İLK KEZ OYNAYACAK

        Geçen sezonun Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor, Turkcell Süper Kupa'da ilk kez oynama şansı yakalayacak.

        Kupada 6. kez yer alan Beşiktaş ise sadece bir defa kazanma başarısı gösterdi. 2006'daki ilk organizasyonda kupayı kazanan siyah-beyazlı takım 2007, 2009, 2016 ve 2017'deki kupa maçlarında rakiplerine mağlup oldu.

        EN FAZLA GALATASARAY KAZANDI

        Süper Kupa'yı şimdiye dek en çok kazanan takım Galatasaray oldu.

        Sarı-kırmızılı takım, ilk organizasyonda Beşiktaş'a boyun eğmesine rağmen sonraki süreçte kupayı 6 kez kazanma başarısı gösterdi. Galatasaray, 2008, 2012, 2013, 2015, 2016 ve 2019'da Süper Kupa'yı müzesine götürdü.

        Fenerbahçe'nin 3 kez kazandığı kupayı, Trabzonspor 2 defa kazandı. Beşiktaş'ın yanı sıra İttifak Holding Konyaspor ve Akhisarspor ise birer kez kupanın sahibi oldu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa