Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Berrak Tüzünataç: Siz nereden çıktınız! - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Berrak Tüzünataç (37), önceki gün Asmalımescit'te objektiflere yansıdı. Koşar adımlarla bir otele giren ve renkli giyim tarzıyla dikkat çeken Tüzünataç, flaşlar patlayınca şoke oldu.

        • 2

          "ÖDÜL VERECEĞİM, GEÇ KALDIM"

          Kahkaha atarak, "Siz nereden çıktınız? Beklemiyordum." diyen Berrak Tüzünataç, "Fashion Film Festivali İstanbul için jüri oldum. Ödül vereceğim. Biraz geç kaldım." diyerek, mekana giriş yaptı.

        • 3

          "GÜZELLİK KAVRAMI TAMAMEN PSİKOLOJİK"

          Öte yandan daha önce samimi açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, hakkında bilinmeyenlerini anlatmıştı.

          Şu sıralar bir ilişkisi olmadığının altını çizen ve güzelliğin avantajlı hallerini yaşadığını ifade eden Tüzünataç, "Güzellik kavramı tamamen psikolojik ve o kadar baskın ki... Niyetim 10 yıl içinde bu bedenden bağımsız yürüyen bir kariyere sahip olmak. Yazmak, çizmek gibi... Bu sistemin kadından beklentisi o kadar zor ki. Bu angajmanlardan ayrılıp, senaryo yazarlığına vakit ayırmam çok zor." diye konuşmuştu.

        • 4

          "ÖYLE BİR ŞEY YOK!"

          Ayrıca daha önce adı eski basketbolcu İbrahim Kutluay ile anılan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, konuyla ilgili açıklama yapmıştı.

          Tüzünataç, gazetecilerin "İbrahim Kutluay" sorularına, "Adettendir diye soruyorsunuz, biliyorum. Ben de gerekli açıklamayı yaptım. Yok öyle bir şey." yanıtını vererek, iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

        • 5

          "SADECE ARKADAŞIZ!"

          Eski basketbolcu ise, "Yazıldığı gibi bir yakınlaşma söz konusu değil. Berrak sadece arkadaşım." ifadelerini kullanarak, hakkında çıkan "aşk" haberlerine noktayı koymuştu.

        • 6

          AŞK 3 AY SÜRDÜ

          Berrak Tüzünataç ile kendisi gibi oyuncu olan Uraz Kaygılaroğlu'nun ilişkisi üç ay sürmüştü. Bir dergiye konuk olan Tüzünataç, Uraz Kaygılaroğlu ve annelik hakkındaki sorulara cevap vermişti.

          Ünlü oyuncu, "Bu aralar aşk hayatım çok iyi. Çıkan haberler doğru. Bunun saklanacak bir yanı kalmadı çünkü artık. Keyfimiz yerinde..." demişti.

        • 7

          "FAZLACA BAŞARISIZ İLİŞKİ TEŞEBBÜSÜM OLDU"

          Berrak Tüzünataç, "Hiç anne olmayı düşündünüz mü?" sorusuna ise şu yanıtı vermişti:

          Kendi kendime oturup, 'Bir çocuk yapmalıyım' gibi düşünmedim. Bende öyle bir güdü yok. Hiçbir kişinin kendiyle ilgili meselelerini halletmeden ürememesi gerektiğine inanıyorum. Bir gün kendimle ilgili öyle hissedersem, öyle bir partnerim de olursa gibi bir durum söz konusu...

          Oyuncu, ayrıca kendisiyle ilgili, "Fazlaca başarısız ilişki teşebbüsüm olduğu doğru..." itirafında bulunmuştu.

        • 8

          Ardından Kaygılaroğlu ile yollarını ayıran Tüzünataç, geçtiğimiz yıl ocak ayında ise yeni bir aşka yelken açtığı Ali Yörenç ile ilişkisini bitirmişti.

          Ünlü oyuncu, daha önce de Nejat İşler ve Birkan Sokullu ile aşk yaşamıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa