Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Berfu Yıldız'dan Eser Yenenler paylaşımı - Magazin haberleri
        • 1

          Oyuncu ve komedyen Eser Yenenler, Miss Turkey 2015'te dördüncü güzel seçilen Berfu Yıldız ile geçtiğimiz yıl birliktelik yaşamaya başlamıştı.

        • 2

          Aile arasında düzenlenen bir nikah töreniyle evlendikleri konuşulan Eser Yenenler ile 4 aylık hamile eşi Berfu Yıldız'ın düğün töreni geçtiğimiz ay gerçekleşmişti.

        • 3

          "ALLAH KISMET EDERSE OĞLUMUZ OLACAK"

          Düğün töreni sonrası Antalya'ya balayına giden çift, çıkan haberlerin ardından bebeklerinin cinsiyetini sosyal medya hesabından, "Bebeğimizin cinsiyeti erkek. Allah kısmet ederse bir oğlumuz olacak. Çok mutlu ve heyecanlıyız" sözleriyle açıklamıştı.

        • 4

          Çift, mutlu anlarını sosyal medya hesabından paylaşıyor. Eğlenceli anlarını takipçileriyle paylaşan ikili, bu kez paylaşımlarıyla gülümsetti.

        • 5

          "SEVGİ EMEKTİ, FITIKKEN EĞİLMEKTİ..."

          Eser Yenenler, düğünde hamile eşi Berfu Yıldız'ın ayakkabı bağcıklarını eğilerek bağladığı anlara, "Sevgi neydi? Sevgi emekti, fıtıkken eğilmekti... " notunu düştü. Aynı kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Berfu Yıldız ise, "Mutlu evliliğin sırrı" ifadelerini kullandı. Çiftin paylaşımları çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

        • 6

          BEBEK GÖRÜNDÜ

          Çiftin bebekleri 5 aylık olmuştu. Anne olmak için gün sayan Berfu Yıldız, sosyal medya hesabından belirginleşen karnı ile paylaşım yapmıştı. Yıldız'ın paylaşımı çok sayıda 'Maşallah' yorumu almıştı.

        • 7

          "BEBEĞİ TAŞIMAMA YARDIMCI BİR BEY"

          Berfu Yenenler, geçtiğimiz günlerde elbise denerken çektiği fotoğrafı Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Anne olmaya hazırlanan Yenenler'in belirginleşen göbeği dikkat çekmişti. Eşinin paylaşımından kısa bir süre sonra Eser Yenenler de eşinin benzeri bir pozu sosyal medyada yayınlamıştı. Berfu Yenenler de eşinin fotoğrafını kendi sayfasında, "Bebeği taşımama yardımcı bir bey" notuyla paylaşmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa