Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'da İslami sivil toplum kuruluşlarınca Gazze'ye destek çadırı kuruldu.

        Atatürk Parkı'nda kurulan çadıra ilişkin açıklama yapan Özgür-Der Şube Başkanı Ramazan Çelikal, çadırda 4-10 Ocak'ta Gazze'ye destek amacıyla çeşitli programlar düzenleneceğini belirtti.

        İsrail'in saldırılarının başladığı günden bu yana Gazze'nin sesi olmaya çalıştıklarını, bu kapsamda birçok etkinlik düzenlediklerini ifade eden Çelikal, "Bu etkinlikleri bir program çerçevesinde planlayıp, yaptık." dedi.

        Çelikal, çadırda Gazze ile ilgili sergilerin düzenleneceğini, hayatını kaybeden Filistinliler için çadırın aynı zamanda taziye amaçlı da kullanılacağını dil getirerek, "Çadırı Gazze'ye gönül vermiş kardeşlerimizle bir toplanma alanı olarak da kullanacağız. Çadırda Kur'an-ı Kerim okunacak, Gazze temalı resimler sergilenecek." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa