Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Atabay vatandaşlarımızın yoğun bulunduğu alanlarda yapılan dezenfekte çalışmalarının azami seviyeye çıkarılması konusunda talimat verdi.

        Ülkemizde ve dünyada Korona virüs vakalarının artış göstermesinin ardından Didim Belediyesi kent genelinde tedbirlerini sıkılaştırmaya başladı.

        Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’ın talimatı ile ilçe genelindeki dezenfekte çalışmalarını arttıran Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşlarımızın yoğun bulunduğu parklar ve diğer kamusal alanlarda çalışma yoğunluklarını azami seviyeye çıkardı.

        Vatandaşlarımızın Korona virüsten korunmaları için dezenfekte çalışmalarını arttırdıklarını belirten Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, “Bizim önceliğimiz halkımızın sağlığıdır. Kentimiz genelinde park ve kamusal alanlar her gün ekiplerimiz tarafından dezenfekte edilecek. Lütfen maskemizi takalım, mesafemize dikkat edelim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa