Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhur İttifakı'nın Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Savaş, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun 15 yıl önce vadettiği projelerin temelini yeni attığını söyledi.

        Efeler ilçesindeki Adnan Menderes Bulvarı'nda esnafı ziyaret eden Savaş, gazetecilere seçim çalışmaların çok iyi gittiğini ifade etti.

        Çerçioğlu'nun seçildikten sonra makamında oturduğunu, seçime 3-5 ay kala çarşı pazar dolaştığını savunan Savaş, şöyle devam etti:

        "Göz hastanesi projesine itirazım yok. Büyükşehir Belediye Başkanı, 15 yıldan bu yana göz hastanesinden önce hoş bir şehir inşa etseydi. Güzel, estetik, kent kimliğine uygun, büyükşehire yakışan hizmetlerle buluştursaydı da vatandaşımız bundan memnun olsaydı. Seçimlere 15 gün kala 2009'da vadettiği Işıklı Doğal Yaşam Parkı'nın temelini atıyor."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa