Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta yeni sezona hazırlanan Nazilli Belediyespor'da teknik direktör Yüksel Yeşilova, "Kimse bizi hafife almasın, hedefimiz üst lige çıkmak" dedi.

        Şampiyonluk yaşamak için Nazilli’ye geldiğini belirten teknik direktör Yüksel Yeşilova, "Ben Nazilli ilçesine ilk geldiğim gün de söyledim, hedefleri olan bir kişiyim. Nazilli'ye de bunun için geldim. Buradaki potansiyeli ve duyulan özlemi gördüğüm için ve de Nazilli'de şampiyonluk yaşamak için Nazilli'ye geldim. Kimse bizi hafif bir rakip olarak görmesin, ligin alt sıralarında olacaklar diye düşünmesin. Bizim tek bir hedefimiz var, Nazilli halkının da artık özledikleri bir üst lig hayalini bu sezon gerçekleştirmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

        Yeşilova, en az 3 transfer daha yapacaklarını da ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa