Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ardahan'da, ABD'de konuşan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu protesto edildi.

        Kentte, cuma namazı sonrası Merkez Camisi önünde toplanan kalabalık, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Meclisi'ndeki konuşmasına tepki gösterildi.

        İlim Yayma Cemiyeti Ardahan Şube Başkanı Osman Erdem, grup adına yaptığı açıklamada, Gazze'de yaşananların insanlık tarihi için kara bir leke olduğunu söyledi.

        Bu kara lekeye neden olan Binyamin Netanyahu'nun ABD'de konuşmasının kabul edilir bir tarafı olmadığını belirten Erdem, "Gazze'deki soykırım insanlık tarihine kara bir leke olarak kazınırken, ABD, İsrail Başbakanı soykırımcı savaş suçlusu Netenyahu'yu ülkesinde davet etmiş, ABD Parlamentosunda konuşma imkanı sunmuştur. Netenyahu Gazze'deki vahşete alay edercesine kurduğu hakikat dışı cümleler ABD'li parlamenterler tarafından sık sık çoğunlukla da ayakta alkışlanmıştır." dedi.

        Açıklamanın ardından grup, daha sonra İsrail aleyhine sloganlar attı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa