Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Züccaciye sektöründeki üreticiler ile yabancı alıcıları bir araya getiren 12. Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Üretici ve Marka Buluşmaları Zirvesi, Antalya'da başladı.

        Züccaciyeciler Derneği (ZÜCDER) tarafından Kundu Turizm Merkezi'ndeki bir otelde gerçekleştirilen zirveye, Rusya, ABD, Arjantin, Uruguay, Moldova, Bosna Hersek, Suudi Arabistan ve Meksika'nın da aralarında bulunduğu 40 ülkeden 80'i yabancı 120 firma katıldı.

        ZÜCDER Başkanı Mesut Öksüz, AA muhabirine, sektördeki ihracatın artmasında fuarların, zirvelerin ve yurt dışı alım heyet ziyaretlerinin etkili olduğunu söyledi.

        Zirvede yerli ve yabancı firmaları bir araya getirerek yıllarca sürebilecek işbirliklerinin temellerini attıklarını dile getiren Öksüz, yerli ve yabancı firmaların 3 gün sürecek zirvede 5 binden fazla görüşme yapacağını bildirdi.

        Pazar büyüklüğü açısından 12 milyar dolara ulaşan bir sektör olduklarını ifade eden Öksüz, bu zirveden de sektörün yaklaşık 2 milyar dolarlık iş hacmi oluşmasını beklediğini kaydetti.

        Zirve, 25 Kasım'a kadar devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa