Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da ihale alma ve işe yerleştirme vaatlerinde bulundukları kişileri 4 milyon 200 bin lira dolandırdıkları iddia edilen 4'ü tutuklu 9 sanığın 40 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

        Eski Sivil Havacılık Genel Müdürü B.K'nin de aralarında bulunduğu tutuklu sanıklar B.B.K, B.Ş, Y.İ.K. ile tutuksuz sanıklar H.E, H.Z, İ.K.A, S.K. ve Y.E.A. hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı.

        Sanıklar hakkında "nitelikli dolandırıcılık" suçundan hazırlanan iddianame, Antalya 11. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

        İddianamede, "kamu ihalelerini alma ve yüksek kar" ile "işe yerleştirme" vaatlerinde bulundukları 4 kişiden toplam 4 milyon 200 bin lira aldıkları öne sürülen sanıkların, 3 yıldan 40 yıla kadar değişen hapisle cezalandırılması talep edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa