Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sri Lanka Donanmasının, "ülke sularında yasa dışı balık tuttukları" gerekçesiyle 22 Hint balıkçıyı gözaltına aldığı, 3 tekneye el koyduğu bildirildi.

        Sri Lanka Donanmasından yapılan açıklamada, 22 Hint balıkçının ülkenin kuzeybatısındaki Delft Adası yakınlarında balıkçılık yaptığı ifade edildi.

        Açıklamada, Sri Lanka sularında yasa dışı balıkçılık yaptıkları gerekçesiyle Hint balıkçıların gözaltına alındığı ve 3 tekneye el konulduğu aktarıldı.

        Gözaltına alınan balıkçılar ve el konulan tekneler hakkında yasal işlemler başlatılacağı kaydedilen açıklamada, 2024'te şimdiye kadar 204 Hint balıkçının gözaltına alındığı ve 27 tekneye el konulduğu belirtildi.

        Hindistan'ın NDTV kanalında ise ülkenin Tamil Nadu eyaletindeki Rameswaram bölgesinden Balıkçılar Birliğinin konuya ilişkin açıklamasında, gözaltına alınan balıkçıların iki ülke arasındaki "Palk Bay" sularında balık tuttukları ifade edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa