Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, "Gazze'de yaşanan insanlık dramı bütün bu duygularımızın tercümanı olmaya yetecektir. Ümidimizi ve umudumuzu yitirmeksizin, bu kanın, gözyaşının son bulduğu bir Kurban Bayramı olması temennisiyle tüm halkımızın mutluluk ve huzur dolu duyguların bir arada yaşandığı bayramlara erişmesini diliyorum." ifadesini kullandı.

        Aksakal, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkati çekti.

        Dünya tarihinin en acımasız ve insanlık değerlerinin tamamen ortadan kaldırıldığı bir dönemi yaşamanın talihsizliğiyle yeni bir Kurban Bayramı ortamında bulunulduğunu belirten Aksakal, şunları kaydetti:

        "İslam aleminin inanç değerlerine ulaşamadığı bugün, ne acıdır ki insanlığın kurban edildiğine tanık oluyoruz. Özellikle Gazze'de yaşanan insanlık dramı bütün bu duygularımızın tercümanı olmaya yetecektir. Ümidimizi ve umudumuzu yitirmeksizin, bu kanın, bu gözyaşının son bulduğu bir Kurban Bayramı olması temennisiyle tüm halkımızın mutluluk ve huzur dolu duyguların bir arada yaşandığı bayramlara erişmesini diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa