Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Türkiye'den Galatasaray ve Fenerbahçe'nin eleme turlarını geçemediği "Devler Ligi" organizasyonunun lig aşamasında Almanya ve İtalya'dan beşer, İngiltere, İspanya ve Fransa'dan dörder, Portekiz, Hollanda ve Avusturya'dan ikişer; İskoçya, Belçika, Sırbistan, Hırvatistan, Slovakya, Ukrayna, Çekya ve İsviçre'den birer takım lig aşamasında mücadele verecek.

Format değişikliğine gidilen organizasyonda 36 takım mücadele edecek ve 8 maç sonunda ilk 8'e giren ekipler, son 16 turuna yükselecek. 9 ile 24'üncü sırada yer alan 16 takım, çift maçlı elemelerde son 16 turuna çıkmaya çalışacak. Sıralamada ilk 24'ün dışında kalan takımlar ise organizasyona veda edecek.

Almanya'dan Bayern Münih, Borussia Dortmund, Leipzig, Bayer Leverkusen, Stuttgart, İtalya'dan Atalanta, Bologna, Inter, Juventus, Milan, İngiltere'den Manchester City, Liverpool, Arsenal, Aston Villa, İspanya'dan Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Girona, Fransa'dan Brest, Lille, Monaco, Paris Saint-Germain, Portekiz'den Sporting Lizbon, Benfica, Hollanda'dan Feyenoord, PSV, Avusturya'dan Salzburg, Sturm Graz, İskoçya'dan Celtic, Belçika'dan Club Brugge, Sırbistan'dan Kızılyıldız, Hırvatistan'dan Dinamo Zagreb, Slovakya'dan Slovan Bratislava, Ukrayna'dan Shakhtar Donetsk, Çekya'dan Sparta Prag ve İsviçre'den Young Boys, lig aşamasında mücadele verecek.

Turnuvada 29 Ocak 2025'te yapılacak 8. hafta maçlarıyla lig aşaması tamamlanacak. Son 16 turuna yükselme mücadelesi 11-12 ve 18-19 Şubat tarihlerinde, son 16 turu maçları ise 4-5 ve 11-12 Mart tarihlerinde yapılacak. Ligde 8-9 ve 15-16 Nisan'da çeyrek final, 29-30 Nisan ve 6-7 Mayıs tarihlerinde yarı final maçları yapılacak, final ise 31 Mayıs'ta Münih'te Allianz Arena'da oynanacak.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ