Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek olan Bodrum Futbol Kulübü, yeni sezonun ilk maçında evinde Gaziantep FK'yı ağırlayacak. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip sezona galibiyetle başlamak istiyor. Verimli bir kamp süreci geçirdiklerini söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Hepimiz heyecanlıyız.

Zorlukları biliyoruz, hazırlanıyoruz. Kendi oyun felsefemizi sahaya doğru yansıttığımız zaman, bunun üstesinden geleceğimizi düşünüyoruz. 3 senede, 2 lig birden atladık. Daha önceki liglerimizin ikisinde de oyun olarak saygıyı çok hak ettik. Rakiplerimiz oyuna saygı gösterdiler, bunu herkese kabul ettirdik. Bu sene inanın bana tek hedefimiz Süper Lig heyecanını yaşamak ve yaşatmak” dedi.

Süper Lig'in yeni ekibi Bodrum FK, yeni sezon ilk maçında 12 Ağustos pazartesi günü evinde Gaziantep FK'yı konuk edecek. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri'nde mücadelenin hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı ekip, lige galibiyetle başlamak istiyor. Düz koşuyla, basına açık olarak gerçekleştirilen idman, çift kale maçla sona erdi. Öte yandan, Bodrum FK Asbaşkanı Selahattin Polat, tesislerdeki idmanı yerinde takip ederek oyunculara karşılaşma öncesi başarılar diledi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ