Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amasya'nın Taşova ilçesinde 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla karne töreni düzenlendi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, çocukları geleceğe iyi şekilde hazırlamayı amaçladıklarını söyledi.

        Taşova ilçesinde 29 okulda 3 bin 657 öğrenciye 424 öğretmenle eğitim verildiğini anlatan Tümer, "Bakanlığımızın eğitim politikaları çerçevesinde ve Kaymakamlığımızın da desteğiyle elimizden gelen gayreti gösterdik. Hem akademik, sportif hem de sosyal, kültürel olarak başarılı bir eğitim öğretim yılını geride bıraktık. Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetlere ancak çok çalışarak ulaşabiliriz. Memleketimizin geleceğinin daha iyi olmasını istiyorsak bunun yolu eğitimden geçmektedir. Bizler de bu düşünce ile çalışmaktayız. Tüm eğitim camiamıza iyi tatiller diliyorum." dedi.

        Karne dağıtım törenine Kaymakam Efe Kılıç ile öğrenciler ve velileri de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa