Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Altın Portakallı yönetmen Zeki Demirkubuz ve Nurhayat Demirkubuz boşandı

        Habertürk Haber Merkezi'nden Hayati Arıgan'ın haberine göre; Altın Portakallı yönetmen Zeki Demirkubuz spiker ve oyuncu eşi Nurhayat Demirkubuz ile 16 yıllık evliliğini bitirdi. Anlaşmalı olarak boşanan çiftin çocuklarının velayetini anneye veren mahkeme, eşine ve çocuklarına aylık 6 bin lira nafaka ödemesine karar verdi.

        İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Zeki ve Nurhayat Demirkubuz avukatlarıyla birlikte katıldı. Evlilik birliğinde fikir uyuşmazlığı yaşadıklarını belirten Nurhayat Demirkubuz, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmak istediğini söyledi. Zeki Demirkubuz da boşanmak istediğini belirtti.

        Taraflar mahkemeye boşanma protokolü sundu. Mahkeme çiftin 10 yaşındaki çocuklarının velayetini anneye verdi. Mahkeme, çocuğun eğitim, sağlık ve sosyal aktivite masraflarını karşılamayı kabul eden Zeki Demirkubuz'un, eşi ve çocuğuna aylık 3'er bin TL'den toplam 6 bin TL nafaka ödemesine karar verdi.

        Demirkubuz, 2001'de 'Yazgı' filmi ile 'En İyi Yönetmen', 2006'da "Kader" adlı filmi ile de Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "en iyi film" ödülü almıştı.

        REKLAM

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa