Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, memleketi Kayseri´de partisinin Sarız ilçesinde ilçe merkezini ziyareti sırasında açıklamalarda bulundu.

Mustafa Elitaş, Suriye, Irak ve İran'daki son gelişmeleri değerlendirirken, Türkiye'nin bulunduğu coğrafyanın yangın yeri olduğunu anlatarak şunları söyledi:

"Birkaç gündür İran´da bazı hadiseler oluyor. Ne oldu, sebebi, nereden çıktığı belirsiz. 'Yumurtaya zam yapmışlar' diye çıkan bir söylenti ile 'Gezi olaylarında' olduğu gibi 9 tane ağacın yer değiştirilmesi, ömrü bitmiş 3 ağacın kesilmesinden dolayı tüm Türkiye´yi yangın yerine çevirdikleri gibi İran´da da farklı işler yapmaya çalışıyorlar. Biz diyoruz ki bulunduğumuz coğrafyada bütün ülkelerin toprak bütünlüğünü herkes saygı duymalı korumalı. Suriye, Irak tek coğrafyada tek haritada bulunmalı. Orada başka devletler, terörist devletler istemiyoruz. Suriye´de de istemiyoruz. Biz hiçbir devletin din, ırk, mezhebine bakmıyoruz. Ama Türkiye için tehdit oluşturacak ne varsa o bizi rahatsız ediyor."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ