Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğubayazıt ilçesinde Türk Kızılay Şubesince Sağlıksuyu köyünde düzenlenen etkinlikte, öğrenciler uçurtma uçurup eğlenceli zaman geçirdi.

        Türk Kızılay Doğubayazıt Şubesi koordinesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteğiyle Sağlıksuyu köyünde öğrencilere yönelik etkinlik düzenlendi.

        Etkinlik öncesi çocuklara yaş pasta ve içecek ikram edildi.

        Çocuklar daha sonra gönüllülerin de yardımıyla uçurtmaları gökyüzüne bıraktı.

        Çeşitli oyunlarla devam eden etkinlikte öğrenciler eğlenceli zaman geçirdi.

        Öğrencilerden Rabia Konyar, AA muhabirine, etkinlik nedeniyle çok mutlu olduklarını belirterek, "Kızılay'a çok teşekkür ederiz. Onlar sayesinde çok güzel bir gün geçirdik. Günümüzü daha da güzelleştirdiler. Bu güzel gün için onlara teşekkür ediyorum." diye konuştu.

        Programa, Türk Kızılay Doğubayazıt Şube Başkanı Kemal Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Şen, okul müdürü Ebubekir Alantar, öğrenciler ve velileri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa