Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, "Dünyaya Değer Katıyoruz" projesi kapsamında ilkokul öğrencileriyle esnafı ziyaret etti.

        Yiğitbaşı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Afyonkarahisar İyilik Hareketi Derneği iş birliğiyle başlatılan proje kapsamında ellerinde "Hayırlı İşler", "Bereketli Olsun" ve "Yeni bir gün yeni bir umut" yazılı pankartlar taşıyan öğrencilerle Uzunçarşı girişinde buluştu.

        Burada öğrencilerle esnaf ziyaretinde bulunan Yiğitbaşı, işletme sahipleriyle sohbet etti.

        Yiğitbaşı, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, proje kapsamında yaklaşık 100 ilkokul öğrencisiyle güzel bir etkinliğe imza attıklarını söyledi.

        Amaçlarının çocuklara insanlarla iletişim, nezaket kuralları ve geleneksel değerleri hatırlatmak olduğunu dile getiren Yiğitbaşı, "Çocuklarımızın nezaket sözcüklerini, güzel ifadeleri yetişkinlerle, büyüklerle ve esnafımızla paylaşmalarını sağladık. Başlattığımız bu proje Uzunçarşı'daki esnaflarımızı çok mutlu etti. Girdiğimiz dükkanlardaki o mutluluğu, şaşkınlığı ve tebessümü görünce çok güzel bir iş başlattığımızı fark etmiş olduk." diye konuştu.

        Yiğitbaşı, "Dünyaya Değer Katıyoruz" projesini ilerleyen günlerde de Afyonkarahisar'da devam ettireceklerini, oluşturulacak güzel görsellerinde sosyal medya platformlarında paylaşılacağını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa