Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rüşan Anıl ATAR/ADANA, (DHA)ADANA´da son bir ayda 19 bisiklet çalan Coşkun T. ile zincir marketlerden içki çaldığı belirlenen Sami Orkun P., polis ekiplerince yakalandı. Hırsızlık yaptıkları anlar güvenlik kameralarına yansıyan şüpheliler, tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü´ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde bisiklet ve marketten hırsızlık yaptığı belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Hırsızlık olaylarının yaşandığı bölgelerdeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, son bir ayda merkez ilçelerden Seyhan´da 11, Çukurova´da 8 olmak üzere toplam 19 bisiklet çalan şüphelinin, çeşitli suçlardan kaydı olan Coşkun T. olduğunu belirledi. Düzenlenen baskınlar Coşkun T., merkez Seyhan ilçesine bağlı Mirzaçelebi Mahallesi´ndeki evinde yakaladı. Emniyete götürülen şüphelinin, paraya ihtiyacı olduğu için bisikletleri çaldığını söylediği öğrenildi.

        İÇKİ HIRSIZINA SUÇÜSTÜ

        Polis, merkez ilçelerden Yüreğir ve Seyhan´da 1, Çukurova´da 2 olmak üzere 4 zincir marketten yanında getirdiği karton kutulara doldurarak içki hırsızlığı yapan şüphelinin Sami Orkun P. olduğunu tespit etti. En son 19 Kasım günü saat 19.30 sıralarında merkez Sarıçam ilçesine bağlı Osman Gazi Mahallesi'ndeki bir marketten hırsızlık yapan Sami Orkun P., kovalamaca sonucu Yüreğir ilçesine bağlı Ulubatlı Hasan Mahallesi´nde ara sokaklarda yakalandı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Coşkun T. ile Sami Orkun P., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Merkez Rüşan Anıl ATAR

        2020-11-21 10:30:17

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa