Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Abdülkadir Ömür aşkı yeniden alevlendi! Trabzonspor haberleri - Trabzonspor Haberleri

        Benfica'nın, Abdülkadir Ömür ısrarı bitmiyor... Portekiz devi, yaz transferdöneminde 19 yaşındaki oyuncu İçin Trabzonspor ile kıran kırana pazarlıklargerçekleştirmiş ancak taraflar bir türlü anlaşma sağlayamamıştı. Başkan Ahmet Ağaoğlu da sezon başında genç oyuncuyu satmak istemediklerini açıkça belirtmişti. Ancak Kırmızı-Beyazlılar, yıldız oyuncunun peşini bırakmıyor.

        Fanatik'in haberine göre; Portekiz temsilcisi, transfer dönemi kapanmasına rağmen Fırtına'nın kapısını bir kez daha çaldı ve Abdülkadir transferini bitirmek adına devre arası için Fırtına'dan öncelik istedi. Bordo Mavililer ise "Şartlarımız uyarsa oturur, konuşuruz" yanıtını verdi.

        Benfica, bu süreçte Abdülkadir'in hem büyük maçlardaki performansını izleyecek hem de sağlık durumunu yakından takip edecek. Yıldız oyuncunun transferi içindaha önce 13 milyonEuro'ya (97.2 milyon TL) kadar çıkan Portekiz ekibinin, önerinin kabul görmemesi nedeniyleteklifini de 20 milyon (147.5 milyon TL) Euro bandına çekmesi bekleniyor.

        Öte yandan Kırmızı-Beyazlılar'ın teknik direktörü Rui Vitoria'nın dabaşarılı oyuncuyu ısrarla kadrosunda görmek istemesi transferin önünü açıyor.

        TEKLİF YAĞIYOR

        3 sezon önce A takıma çıkan ve geçen bu süre zarfında gösterdiği performansla Avrupa deylerini peşine takan Abdülkadir Ömür'ünmenajerliğini babası Mustafa Ömür yapıyor. Bu nedenle hem Türk hem de yabancı menajerler, genç oyuncunun

        haklarını satın almak adınabaşarılı futbolcuya başvuruda bulunuyor. Yıldız oyuncunun, bu konuda kimi tercih edeceği ise merak konusu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa