Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 4N1K Yaprak Ayvaz kimdir? Gözte Mutluer kimdir, kaç yaşında?

        Fox TV'de yayınlanan 4N1K dizisinde Yaprak Ayvaz karakterini canlandıran Gözde Mutluer kimdir? Gözte Mutluer kaç yaşında? İşte Gözde Mutluer'in hayat hikayesi...

        GÖZDE MUTLUER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

        1991 yılında doğan Gözde Mutluer Marmara Üniversitesi’ne Sinema TV bölümünde okudu. 2008 yılından bu yana Biskrem, Ülker Çikolata, Avea, Algida, Rocca, Turkcell gibi pek çok önemli markanın reklamlarında oynadı. Dizi çalışmalarına 2009 yılında Show TV’de yayınlanan Melekler Korusun'la başladı. Tövbeler Tövbesi, Lale Devri, Bebek İşi, Not Defteri, Aşkın Kanunu, Bana Baba Dedi, Asla Vazgeçmem ve Kördüğüm dizileriyle televizyondaki çalışmalarına devam etti. Beyaz perdede ise Mert Baykal’ın yönetmenliğini yaptığı Kardeşim Benim filmiyle ilk kez sinema seyircisiyle buluştu. 2017 yılında 4N1K’nın Yaprak’ı olarak izleyici karşısına çıktı. Yaprak karakteriyle seyircinin büyük ilgisini toplayan oyuncu, 4N1K’nın ikinci filmi ve dizisinde de başrolünü üstlendi. Gözde Mutluer aynı zamanda kadın portreleri ve manzaralar üzerine yaptığı illüstrasyonlarla resim çalışmaları da yapıyor. Sıla’nın albüm kapakları için çizimler yapan oyuncu, şarkıcının bir klibinin de yönetmenliğini üstlendi.

        Gözde Mutluer'in Oynadığı Diziler

        REKLAM

        4N1K / Yaprak / 2018

        Kördüğüm / 2016

        Asla Vazgeçmem / Yağmur / 2015-16

        Bana Baba Dedi / 2015

        Aşkın Kanunu / 2014

        Not Defteri / 2014

        Bebek İşi / 2013

        Lale Devri / 2012

        Tövbeler Tövbesi / Songül / 2011

        Melekler Korusun / Işıl / 2009

        Gözde Mutluer'in Oynadığı Filmler

        4N1K 2 / Yaprak / 2018

        4N1K / Yaprak / 2017

        Kardeşim Benim / Ayşe / 2015

        Benimle Oynar Mısın? / Sıla /2013

        Dağ / Pelin / 2012

        YAPRAK AYVAZ KARAKTERİ KİMDİR?

        Etrafındaki kızlara pek benzemiyor. Topuklu ayakkabıyla yıldızı barışmayanlardan, converse'lerim olmadan asla kafasında. Annesi, yani onun deyimiyle ''anakraliçesi'' Oya'nın, babası Taner'in bu hayattaki ağır imtihanı... Okulda da rahat durmuyor. Kınama ve uzaklaştırma koleksiyonu var. Ali'nin yıllardır aşık olduğu ama açılamadığı kız. Etek, eyeliner ve pembe renk gibi ömründen ömür götüren bir yığın sözcüğe bugünlerde bir yenisini ekledi; sırık, yani Barış.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa