Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 2021'de hangi ünlüler evlendi? 2021'de evlenen Türk ünlüler!
        • 1

          GÖKÇE KIRGIZ - YILMAZ TANER

          Şarkıcı Gökçe Kırgız, sevgilisi Yılmaz Taner ile 5 Şubat'ta Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde dünyaevine girdi. Çiftin nikah törenine pandemi nedeniyle sınırlı sayıda davetli katıldı.

        • 2

          ASLIŞAH ALKOÇLAR - KAAN DEMİRAĞ

          Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar, iş insanı Kaan Demirağ ile 6 Şubat'ta Beşiktaş'taki bir otelde düzenlenen törenle evlendi.

        • 3

          Mutluluğa "Evet" diyen çift, 27 Eylül'de ise oğulları Cem'i kucaklarına alarak, ilk kez anne-baba olmanın sevincini yaşadı.

        • 4

          BURCU KIRATLI - SİNAN AKÇIL

          Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, Aralık 2018'de sürpriz bir şekilde Amsterdam'da evlendi ancak ikili, 9 ay sonra boşandı. Çift, boşanmanın ardından çalkantılı ilişkilerine bir şans daha verdi.

          Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı'ya Paris'te evlenme teklifi etti fakat çiftin evlenmesi beklenirken sürpriz bir kararla ayrıldı. Bir dargın bir barışık ilişkilerine devam eden çift, 23 Şubat'ta ise yeniden nikah masasına oturdu.

          Beşiktaş'taki bir otelde gerçekleşen nikah törenine yaklaşık 40 kişi katıldı.

        • 5

          GÖZDE OKUR - AGAH BURAK SEREZ

          "Zengin Kız Fakir Oğlan", "Bahtiyar Ölmez" ve "Derdest" adlı dizilerde rol alan oyuncu Gözde Okur, 24 Şubat'ta sevgilisi Agah Burak Serez ile İzmir'de nikah masasına oturdu.

        • 6

          YASEMİN SAKALLIOĞLU - BURAK YIRTAR

          Sosyal medyada paylaştığı videolarla fenomen olduktan sonra oyunculuğa adım atan Yasemin Sakallıoğlu, uzun süredir aşk yaşadığı Burak Yırtar ile 11 Mart'ta nikah masasına oturdu.

          İkili, Beşiktaş'taki bir otelde sessiz sedasız nikah masasına oturdu. Çift, pandemi sebebiyle ailesi ve şahitlerinin katıldığı sade bir organizasyon ile evlendi.

        • 7

          SEMİH ERDEN - MONI PETKOVIC

          Pınar Karşıyaka forması giyen basketbolcu Semih Erden, uzun süredir aşk yaşadığı Boşnak güzel Moni Petkovic ile 11 Mart'ta hayatını birleştirdi.

        • 8

          PINAR TUNCEGİL - GÖKÇER GENÇ

          "Medcezir" ve "Kurtlar Vadisi" gibi dizilerde rol alan ve gönlünü yine bir oyuncuya kaptıran Pınar Tuncegil, Gökçer Genç ile 12 Mart'ta evlendi. Çiftin nikahı Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde kıyıldı.

        • 9

          AHMET RIFAT ŞUNGAR - ESRA GÜLMEN

          Oyuncu Ahmet Rıfat Şungar, görsel sanatlar alanındaki çalışmalarıyla tanınan Esra Gülmen ile Büyükada'da 15 Mart'ta dünyaevine girdi.

        • 10

          ERSİN DÜZEN - SEYHAN ŞAŞKO

          Spor spikeri ve sunucu Ersin Düzen, meslektaşı Seyhan Şaşko ile 18 Mart'ta Beykoz'da nikah masasına oturdu. Pandemi nedeniyle sınırlı sayıda katılımın olduğu törende çiftin nikah şahitliğini Güntekin Onay yaptı.

        • 11

          İkili, ekim ayında ise oğulları Asil'i kucaklarına aldı.

        • 12

          OZAN TUFAN - ROJİN HASPOLAT

          Fenerbahçe'de forma giyen milli futbolcu Ozan Tufan, Rojin Haspolat ile 31 Mart'ta Çırağan Sarayı'nda evlendi. Çiftin şahitliklerini Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Teknik Sorumlu Emre Belözoğlu yaptı. İkili, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor.

        • 13

          NAZLI ÇARMIKLI - MURAT GEZER

          1 Mart 2018'de uçak kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran'ın eski nişanlısı Murat Gezer, 5 Haziran'da Nazlı Çarmıklı ile ilişkisini resmiyete döktü. Çift, Çarmıklı'nın ailesinin Beylerbeyi'ndeki yalısının bahçesinde düzenlenen törenle hayatını birleştirdi.

        • 14

          FATİH YASİN - SENA GÜZELDAĞ

          Sosyal medyada ünlü olan 'Kafalar' grubunun üyelerinden Fatih Yasin, avukat sevgilisi Sena Güzeldağ ile 5 Haziran'da dünyaevine girdi. Çiftin şahitliğini grubun diğer üyeleri Atakan Özyurt ile Bilal Hancı yaptı.

        • 15

          ORKUN IŞITMAK - MERVE YORGANCILAR

          YouTuber Orkun Işıtmak, bir süredir aşk yaşadığı Merve Yorgancılar ile 5 Haziran'da nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz sene nişanlanan çift, birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.

        • 16

          SİNAN TUZCU - BEYZA KAPU

          Sinan Tuzcu (43), rol aldığı dizisin sezon finali yapmasının ardından 1,5 yıldır birlikte olduğu Beyza Kapu ile 6 Haziran'da Fenerbahçe Yelken Spor Kulübü’nde evlendi.

        • 17

          DENİZ UĞUR - ERDİNÇ GÜLENER

          2017 yılında yayınlanan "Bir Deli Sevda" dizisinde karı-kocayı canlandıran Deniz Uğur ile Erdinç Gülener, 10 Haziran'da nikah masasına oturdu.

        • 18

          ULUÇ BAYRAKTAR - ALARA HAMAMCIOĞLU

          'Ezel', 'Karadayı', 'Çarpışma', 'İçerde' ve 'Babil' gibi iddialı dizilerin yönetmenliğini yapan Uluç Bayraktar, sevgilisi Alara Hamamcıoğlu ile 19 Haziran'da Emirgan'daki bir mekanda düzenlenen sade bir törenle evlendi.

        • 19

          SEVİNÇ ERBULAK - VOLKAN CENGEN

          'Baba Evi', 'Süper Baba' ve 'Çat Kapı' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Sevinç Erbulak, bir süredir aşk yaşadığı mühendis Volkan Cengen ile 21 Haziran'da birlikteliğini resmiyete döktü. Mutluluklarını evlilikle taçlandıran çifti, mutlu günlerinde aileleri ve yakın arkadaşları da yalnız bırakmadı.

        • 20

          ECE ERKEN - ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU

          Ece Erken’in, evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla aşk yaşadığı haberleri uzun süre konuşulmuş ve ardından da Mahmutyazıcıoğlu eşinden boşanmıştı. Bir dargın bir barışık ilişkilerine yeniden şans veren çift, 28 Haziran'da nikah masasına oturduklarını duyurdu.

        • 21

          TANER ÖLMEZ - ECE ÇEŞMİOĞLU

          Son olarak 'Mucize Doktor' dizisinde rol alan Taner Ölmez, meslektaşı Ece Çeşmioğlu ile 28 Haziran'da evlendi. Kemerburgaz'da düzenlenen törende çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıydı. Ölmez ile Çeşmioğlu, şimdilerde anne-baba olmak için gün sayıyor.

        • 22

          TUĞBA ÖZERK - GÖKMEN TANAÇAR

          Tuğba Özerk, yaklaşık 1.5 yıldır beraber olduğu Gökmen Tanaçar ile 30 Haziran'da aile arasında gerçekleşen sade bir nikah töreniyle evlendi. Çift, Özerk'in Bebek'te bulunan evinde hayatlarını birleştirdi.

        • 23

          İSMAİL EGE ŞAŞMAZ - HANDE ÜNAL

          'Güneşi Beklerken', 'Aşk Laftan Anlamaz', 'Serçe Sarayı' ve son olarak 'Uyanış: Büyük Selçuklu' dizisinde rol alan oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, 8 Temmuz'da evlendi. Şaşmaz, memleketi Manisa'da Hande Ünal ile nikah masasına oturdu.

        • 24

          ZEYNEP BASTIK - TOLGA AKIŞ

          Zeynep Bastık, reklamcı ve aynı zamanda menajeri olan sevgilisi Tolga Akış ile 8 Temmuz'da dünyaevine girdi. Alaçatı'da bulunan bir otelde hayatlarını birleştiren çifti, bu mutlu günlerinde yakın dostları yalnız bırakmadı.

        • 25

          GÖZDE TÜRKER - ANIL GÜLER

          'Kardeşlerim' dizisinde 'Harika' karakterini canlandıran Gözde Türker, dün akşam Anıl Güler ile 25 Temmuz'da nikah masasına oturdu. Düğüne, Yiğit Koçak, Celil Nalçakan, Fadik Atasoy, Cüneyt Mete ve Ahu Yağtu gibi isimler katıldı.

        • 26

          AYLİN LİVANELİ - KAAN ÜNVER

          Ünlü sanatçı Zülfü Livaneli'nin şarkıcı kızı Aylin Livaneli, 25 Temmuz'da Anadolu Grubu Kurumsal İlişkiler ve İletişim Koordinatörü Kaan Ünver ile evlendi.

        • 27

          BİLAL HANCI - ESİN ÇEPNİ

          Sosyal medyada ünlü olan 'Kafalar' grubunun üyelerinden Bilal Hancı, haziran ayında nişanlandığı sevgilisi Esin Çepni ile 26 Temmuz'da Trabzon'da gerçekleşen düğünle evlendi.

        • 28

          ILDA ABAZI - KENAN SİPAHİ

          Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman'ın eşi Almeda Abazi'nin kız kardeşi İlda Abazi, 29 Temmuz'da Fenerbahçe'de basketbol oynayan Kenan Sipahi ile nikah masasına oturdu.

        • 29

          ŞENAY AKAY - TARIK SONER

          Manken Şenay Akay, iş insanı Tarık Soner ile 2 Ağustos'ta dünyaevine girdi. Mutluluğa 'Evet' diyen çiftin nikah töreni Yeniköy'deki bir restoranda gerçekleşti.

        • 30

          OZAN ORHON - SELCAN DEMİRCİ

          90'lı yıllarda pop dünyasında fırtınalar estiren şarkıcı Ozan Orhon, 4. kez evlendi. Orhon, aradığı mutluluğu kabin memuru Selcan Demirci'de buldu. Çift, 12 Ağustos'ta aile arasında yapılan sade bir törenle hayatlarını birleştirdi.

        • 31

          VİLDAN ATASEVER - MEHMET ERDEM

          Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Vildan Atasever ile Mehmet Erdem, 9 Eylül'de dünyaevine girdi. Taksim'deki bir otelde gerçekleşen nikah törenine sınırlı sayıda davetli katıldı. Mutlu ilişkileri süren çiftin bebek heyecanı yaşadığı ileri sürüldü. Ancak Atasever ile Erdem, konuyla ilgili henüz açıklama yapmadı.

        • 32

          OYA UNUSTASI - AHMET TANSU TAŞANLAR

          Final yapan 'Hercai' dizisinin sevilen oyuncularından Oya Unustası ile Ahmet Tansu Taşanlar, 12 Eylül'de dünyaevine girdi. Ünlü oyuncuların Ankara'da gerçekleşen düğününde renkli anlar yaşandı.

        • 33

          ECE SEÇKİN - ÇAĞRI TERLEMEZ

          Ece Seçkin ile Çağrı Terlemez, 16 Eylül'de pandemi nedeniyle erteledikleri düğünlerini sonunda gerçekleştirdi. Çift, Beykoz'daki bir mekanda hayatlarını birleştirdi.

        • 34

          GÖKHAN GENCEBAY - SEDA HAN ÖZMEN

          Usta sanatçı Orhan Gencebay ile Sevim Emre, oğulları Gökhan Gencebay'ı evlendirdi. Gencebay, 17 Eylül'de Seda Han Özmen ile nikah masasına oturdu.

        • 35

          ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ - BURAK YAMANTÜRK

          Oyuncu çift Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, 19 Eylül'de Marmaris Bozburun'da nikah masasına oturdu. Sessiz sedasız evlenen çift, kasım ayının sonunda ise kızları Mercan'ı kucaklarına aldı.

        • 36

          MEHMET TURGUT - ADA SANLIMAN

          Ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut ile söz yazarı ve caz yorumcusu Ada Sanlıman, 5 yıllık ilişkilerini 19 Eylül'de evlilikle taçlandırdı. Çiftin düğününe sanat ve cemiyet dünyasından pek çok ünlü isim katıldı.

        • 37

          ARDA TÜRKMEN - MELODİ ELBİRLİLER

          Ünlü şef Arda Türkmen, sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile dünyaevine girdi. Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan çift, 22 Eylül'de hayatlarını birleştirdi.

        • 38

          BEGÜM KARDEŞ - FATİH VARBİL

          Şarkıcı ve oyuncu Suzan Kardeş'in kızı Begüm Kardeş, 23 Eylül'de sevgilisi Fatih Varbil ile hayatını birleştirdi. Çiftin düğününe başta Türkan Şoray, Demet Akbağ ve Oktay Kaynarca olmak üzere çok sayıda ünlü isim katıldı.

        • 39

          BORA KOZANOĞLU - SİMAY ARPACI

          Milli sörfçü Bora Kozanoğlu, kendisi gibi sporcu olan Simay Arpacı ile 29 Eylül'de Hawaii'de evlendi. 2017 yılında aile arasında nişanlanan sporcu çift, mutlu birlikteliklerini sürdürüyor.

        • 40

          İDO TATLISES - YASEMİN ŞEFKATLİ

          Pandemi nedeniyle düğünlerini erteleyen İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, sonunda muradına erdi. Çift, 8 Ekim'de Beşiktaş'taki bir otelde evlendi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in kıydığı nikahta Nejdet Ulucan, Ethem Sancak, Kübra Şefkatli ve Şevket Demir nikah şahidi oldu.

        • 41

          EMEL ÇÖLGEÇEN - TARKAN GÜVELİ

          2015-2017 yılları arasında yayınlanan 'Poyraz Karayel' adlı dizide canlandırdığı 'Avukat Sema' rolüyle hafızalara kazınan Emel Çölgeçen, heykeltıraş sevgilisi Tarkan Güveli ile 15 Ekim'de sessiz sedasız dünyaevine girdi. Çiftin nikahı kongre üyesi oldukları Galatasaray Kulübü'nün Atlı Spor Tesisleri'nde düzenlendi.

        • 42

          DUYGU BOZTEPE - ERSİN ÖZŞEN

          2015 yılında mücadele ettiği kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden oyuncu Sertaç Boztepe'nin eski eşi Duygu Boztepe, 15 Kasım'da yeniden evlendi. Ünlü oyuncu ve sunucu, bir süredir beraber olduğu Ersin Özşen ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikah töreni Fethiye'de gerçekleştirildi.

        • 43

          SERCAN YILDIRIM - NİHAN YÖNEL

          Yaklaşık dört ay önce sabaha karşı saat 05.17'de sevgilisi Nihan Yönel'den "Evet" yanıtını alan ve kasımda ise nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan Sercan Yıldırım, nikah masasına oturdu. Eski futbolcu, yoga eğitmeni sevgilisi Nihan Yönel ile 6 Aralık'ta hayatını birleştirdi.

        • 44

          IVANA SERT - SEZER DERMENCİ

          Modacı Ivana Sert, bir süredir aşk yaşadığı iş insanı sevgilisi Sezer Dermenci ile 18 Aralık'ta birlikteliğini evlilikle taçlandırdı. Çift, Maldivler'de hayatlarını birleştirdi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa