Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Opel, Almanya’nın Rüsselsheim şehrinde yer alan genel merkezinde otomotiv üretimindeki 125'inci yıl dönümünü kutladı.

Opel CEO'su Florian Huettl'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen törenin onur konukları arasında Almanya Şansölyesi Olaf Scholz ve Hessen Eyaleti Başbakanı Boris Rhein'ın yanı sıra Stellantis Yönetim Kurulu Başkanı John Elkann, Stellantis CEO’su Carlos Tavares ile Stellantis İnsan Kaynakları Dönüşüm Direktörü ve Opel Denetim Kurulu Başkanı Xavier Chéreau yer aldı.

Konuklar, Opel CEO'su Florian Huettl ile birlikte, markanın en çok satan modeli olan Opel Astra'nın ve kardeş marka DS Automobiles'in DS4 modelinin üretildiği üretim tesisiyle beraber birçok farklı alanı ziyaret ettiler.

Almanya'daki törende açıklamalarda bulunan Alman Şansölyesi Olaf Scholz, Opel’in elektrikli ulaşım yolunda ilerleyen büyük bir otomobil şirketi olduğunu belirtti.

Scholz, "Otomobiller toplumumuzda önemli bir rol oynamaya başladığından beri, onları daha da iyi hale getirmek için burada her gün özenle çalışılıyor. Nesiller boyu çalışanlar Opel'i bugün olduğu büyük marka haline getirdi. Bu da örnek teşkil edecek nitelikte" değerlendirmesinde bulundu.

'GLOBAL SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN, GLOBAL OLUŞUMLAR GEREKİR'

Stellantis CEO’su Carlos Tavares, şirketin çok uluslu yapısına dikkat çekerek, "Global sorunları çözmek için global çözümler ve Stellantis gibi global oluşumlar gerekir. Stellantis'te 170'in üzerinde farklı milletten çalışma arkadaşımız var. Kültürel çeşitliliği oldukça yüksek bir yapıyız. Bu çeşitliliği seviyoruz. Bize dünyayı daha iyi anlama, daha iyi kararlar verme ve müşterilerimizi daha çok mutlu edebilme fırsatı veriyor" dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ