Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Zuhal Topal'la Sofrada'da bugün final heyecanı yaşandı. Gelinlerin en güzel yemekleri hazırlayıp kaynanaların beğenisine sunduğu programda tartışmalar, kavgalar hiç eksik olmuyor. Zuhal Topal'la Sofrada programı her hafta cuma günleri saat 16.30'da ekrana geldi.

Peki 23 Kasım Zuhal Topal'la Sofrada programından haftanın birincisi ve büyük ödül olan 10 bin lirayı kazanan isim kim oldu? İşte23 Kasım Zuhal Topal'la Sofrada haftanın finali

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA HAFTANIN FİNALİ - 23 KASIM

Zuhal Topal'la Sofrada haftanın finali bugün Burçak'ın sofrasında yapıldı. Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi, yenilen yemeklerin ve verilecek puanların ardından belli oldu. Birinciyi belirleyen en önemli puan ise Zuhal Topal'ın gelinlere verdiği puanla belli oldu.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Nuray Hanım'ın Burçak'a 1 puan vermesi Burçak Hanım'ı gözyaşlarına boğdu. Öte yandan diğer yarışmacılar Nuray Hanım'ı sofrada Başak'ı savunup ardından 1 vermesinden dolayı "rol yapmak"la suçladı. Nuray Hanım ise, kaynanası Burçak'ı savunmadığı içinBurçak'ı savunduğunu ancak masanın 1 puanı hak ettiğini söyledi.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRAMDA HAFTANIN BİRİNCİSİ 23 KASIM

Beşinci: Burçak Hanım ve Elmas Hanım(Kayınvalide)

Dördüncü: Burcu Hanım ve Nuray Hanım (Kayınvalide)

Üçüncü: Kübra Hanım ve Nigar Hanım (Kayınvalide)

İkinci: Saime Hanım ve kayınvalidesi

Birinci: Esra ve Kaynınvalidesi Aysel Hanım

Haberi Hazırlayan: Helin Genç
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ