Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak’ta kaçak olarak işletilen bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi yaşamını yitirdi. Olay yerine giden gazeteciler ise saldırıya uğradı.

        Edinilen bilgiye göre olay, Karaman beldesi mevkisinde kaçak olarak işletilen bir maden ocağında meydana geldi. Ruhsatsız olarak işletilen maden ocağında henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen göçükte Erol Sabah isimli maden işçisi mahsur kaldı.

        Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye AFAD, jandarma ve 112 ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından göçükten çıkartılan Sabah’ın hayatını kaybettiği öğrenildi.

        Sabah’ın cansız bedeni göçüğün meydana geldiği maden ocağının girişinden ana yola ekipler tarafından taşındı. Sabah’ın cesedi otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

        Öte yandan, olayı görüntülemek isteyen gazeteciler olay yerindeki kimliği belirsiz kişilerin fiziki ve sözlü saldırısına uğradı. İHA muhabiri de olayda darp edildi. Yaralanan muhabir, saldırısına uğradığı kişilerden şikayetçi olacağını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa