Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

'Güzel Günler'in 'Altan'ı Zeynep Çamcı, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü'nden mezun oldu.

Read more!

Zeynep Çamcı, 14 yıllık oyunculuk kariyerinde 7 sinema filminde rol aldı. Ki o filmlerden biri olan 'Meryem'deki 'Meryem' karakterini canlandırmadaki başarısıyla 2013'te 50'nci Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü.

Read more!

O filmlerden bir diğeri olan 2020 yapımı 'Feride', Zeynep Çamcı'nın ilk senaristlik ve yönetmenlik çalışması. Zeynep Çamcı, aynı zamanda 12 TV dizisinde de kamera karşısına geçti. Ki o dizilerden biri SHOW TV'de her pazar ilgiyle izlenen 'Güzel Günler'...

SHOW TV’de ekrana gelen, yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizi ‘Güzel Günler’in oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler, Seray Gözler, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, senaryosu Selin Tunç imzası taşıyor.

‘Güzel Günler’ sana ne ifade ediyor? Diziye dâhil olma sürecinden söz eder misin?

Bana küçükken izlediğim film ve dizileri hatırlatıyor. Milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu ile tanıştım, hayranıyım kendisinin, daha sonra arkadaş olduk. Boksa başlamak istiyordum ve boks kursunun yanından geçerken telefonum çaldı; ‘Altan’ rolü geldi. Bu denk geliş rolün benim için olduğunun işareti gibiydi. Daha sonra ‘Altan’ karakteri yazılırken gerçek bir hayat hikâyesinden esinlenildiğini öğrendim. Güçlü ve farklı bir karakterdi. Okurken gerçek olduğunu anlamıştım, bağ kurdum, sonra bir daha kopamadım. Senaristimiz Selin Tunç ile konuştuk ve ‘Altan’ın hikâyesinin nerelere gideceğini öğrendiğimde çok hoşuma gitti. Merak eden izleyicilerimize ipucu veremiyorum ama şunu söylemek isterim; Altan’ın ‘Atakan ile kesişen hayat hikâyesi çok tatlı bir yere evriliyor. ‘Altan’, TV tarihinin en farklı karakterlerinden biri. Oynamaktan başka çarem yoktu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ