Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yılbaşına özel hediye önerileri! Kadına, erkeğe, çocuğa ve sevgiliye yılbaşı hediye fikirleri!
        • 1

          Hediye seçerken dikkat edilmesi gereken noktalardan birisi alacağınız kişiye uygun bir armağan seçebilmektir. Aldığınız hediye isterseniz klasik kurtarıcı bir parça olabilir, isterseniz daha sıra dışı veya anlamı büyük bir armağan olabilir.

        • 2

          BİLEKLİK – KOLYE – KÜPE - SAAT

          Şık giyinmeyi ve aksesuara düşkün olan kişilere tamamlayıcı bir hediye alabilirsiniz. Eğer bileklik gibi ürünleri tercih ederseniz özel tasarımları tercih edebilir veya daha anlamlı olsun isterseniz kişiselleştirilmiş tasarımları armağan edebilirsiniz.

          Örnek olarak arkadaşınız ve sizin ortak hoşunuza giden bir şarkıyı bilekliğe kod olarak yazdırarak dilediği zaman baktığında ve dinlediğinde sizi hatırlamasını sağlayabilirsiniz.

        • 3

          ATKI – BERE – ELDİVEN

          Yılbaşı konseptine özel satılan atkı, bere ve şapkalar hep kullanışlı hem de kurtarıcı parçalar olabiliyor. Sevdiklerinize onları önemsediğinizi hissettiren bir parça olarak düşünebilirsiniz.

        • 4

          YILBAŞI KUTULARI

          Yılbaşı konseptine uygun hazırlanmış kutuların içerisinde kişilere göre kupa, not defteri, kalem, el kremi, mum gibi kullanışlı ürünlerin hepsi bir arada bulunuyor. Riske girmeden tercih edebileceğiniz kutular yılbaşı çekilişlerinin kurtarıcısı.

        • 5

          MASA OYUNLARI

          Dostlarınızın veya çocukların hoşuna gidebilecek bir diğer alternatif ise masa oyunları. Oyun oynamayı seven arkadaşlarınıza veya çocuklara yönelik alabileceğiniz masa oyunları keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilir.

        • 6

          FARKLILIK İSTEYENLERE KONSER BİLETİ

          Sıradan hediyeler almak istemiyorsanız sevdiklerinize konser bileti almayı deneyebilirsiniz. Sanata düşkün olan arkadaşlarınızın hoşuna gidebilecek bir hediye unutulmaz olacaktır.

        • 7

          MASAJ VE SPA PAKETLERİ

          Kimse biraz dinlenmeye hayır demez. Sevdiklerinize güzel bir masaj, cilt bakımı paketi veya SPA hediyesi alarak yorgunluklarını atmalarına yardımcı olabilirsiniz.

        • 8

          ÇANTA – KIYAFET

          Kurtarıcı parçalar arasında tercih edebileceğiniz alternatif hediye olarak çanta ve kıyafet oldukça kullanışlı ürünler. Kıyafet veya çanta seçmekte zorlanıyorsanız içerisine değişim kartı koydurmayı unutmayın. Mutlu yıllar…

          ‘Satın alınan ürünlerde satıcılardan, ürünlerden veya kişilerden kaynaklanan problemlerde Habertürk sorumlu değildir.'

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa