Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Düzce’de TEM otoyolunda kontrolden çıkan tırın aydınlatma direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

        Kaza, TEM otoyolu Çilimli mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Beycan Gülle idaresindeki 34 RD 6274 plakalı cam yüklü tır, kontrolden çıkarak orta refüje girdi. Elektrik direğine çarparak durabilen TIR’da yüklü olan camlar ise kırılarak yola savruldu. Tır sürücüsü Beycan Gülle ise kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan TIR sürücüsü tedavi altına alınırken, karayolları ekipleri ise camları temizlemek üzere TEM otoyolu İstanbul istikametinin 2 şeridini bir süre trafiğe kapattı. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa