Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İstanbul'da trafik kilit

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesindeki trafik haritasına göre; İstanbul'da trafik kilitlendi. Özellikle Avrupa Yakası'nda ve köprülerde oluşan yoğunluk sürücüleri zorluyor.

        Avrupa Yakası'nda

        TEM otoyolu Kağıthane Küçükçekmece yönü güzergahında trafik, Kağıthane çıkışından Avcılara kadar yoğun. Aksi yönde ise trafik Bağcılar'dan başlayarak Kağıthane girişine kadar devam ediyor.

        E-5 Karayolu'nda ise; Beylikdüzü- Şişli güzergahında trafik, Beylikdüzü çıkışından başlayarak yoğun olarak Boğaziçi Köprüsü çıkışına kadar devam ediyor. Aksi yönde ise; Şişli'de başlayan trafik aralıklarla Beylikdüzü girişine kadar yoğun.

        Sahil şeridinde ise; Eminönü- Bakırköy güzergahında trafik; Eminönü'nden yoğunlaşarak Bakırköy girişine kadar sürüyor. Aksi yönde ise; Zeytinburnu'ndan başlayan yoğun trafik Eminönü'ne kadar devam ediyor.

        Beşiktaş-Sarıyer güzergahında ise trafik iki yönlü genel olarak akıcı.

        Anadolu Yakası'nda ise;

        TEM otoyolu Sultanbeyli- Kavacık arasında trafik Sancaktepe'den başlayarak aralıklarla Kavacık'a kadar yoğun olarak devam ediyor. Aksi yönde ise; Çamlıca'da başlayan trafik Sancaktepe girişine kadar aralıklarla yoğun seyrediyor.

        E-5 Karayolu'nda ise; Pendik-Kadıköy arası Pendik'te yoğunlaşan trafik Kartal girişinde azalsa da Maltepe'de yeniden yoğunlaşarak Altunizade'ye kadar devam ediyor.

        Pendik-Kadıköy sahil şeridinde ise trafik açık.

        KÖPRÜLERDE TRAFİK

        Boğaziçi Köprüsü Avrupa-Anadolu yönü trafiği Barbaros Bulvarı'ndan başlayarak köprü bağlantı yolu dahil olmak üzere yoğun. Trafik yoğunluğu Altunizade çıkışından sonra azalıyor. Aksi yönde ise; Yenisahra'dan başlayan trafik Köprü çıkışı dahil olmak üzere aralıklarla yoğun olarak devam ediyor.

        Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Avrupa-Anadolu yönü trafiği ise köprü girişine dek yoğun. Köprü'de azalan trafik Kavacık'tan sonra açık. Aksi yönde ise; Kavacıktan başlayan trafik köprü çıkışına dek aralıklarla sürüyor.

        Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinde ise;

        D100 Topkapı-Yenibosna arası yoğun trafik,

        TEM İstoç-Mahmutbey Gişeler yoğun trafik uyarıları var.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa