Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Erzurum'da kurban edilmek istenilen boğa sahibinin elinden kaçtıktan sonra adeta terör estirdi. Yaklaşık 2 saat kaçarak cadde trafiğini birbirine katan boğa kendini yakalamak isteyenleri boynuz darbeleriyle yaraladı. Boğanın saldırdığı 3 kişi adeta ölümden döndü. Hırçın boğa belediye ekipleri tarafından defalarca tüfekle uyuşturucu iğneyle vurulduktan sonra etkisiz hale getirilebildi.

Read more!

Erzurum'un Palandöken ilçesinde boğa dehşeti yaşandı. Sabah kesim için boş alana götürülen boğa sahibinin elinden kaçtı. Kafasına çuval geçirilmiş haldeki boğa uzun süre vatandaşları peşinden koşturdu. Cadde trafiğini birbirine katan boğa daha sonra boş bir araziye yöneldi. Burada önüne çıkanlara saldırı yaralayan boğa, önce halat atılarak yakalanmak istendi. Bütün yöntemlerin başarısız çıkması üzerine boğanın yakalanması için belediye ekiplerinden yardım istendi. Bir süre sonra gelen uzman ekip boğaya defalarca tüfekle uyuşturucu iğne attı. İğnelere rağmen ayakta duran boğa koşarak ana caddeye girdi. Burada yeniden trafiği birbirine katan boğa Aziziye Hastanesi önünde düşerek yere yığıldı.

Boğa cadde üzerinde hemen kesilerek kurban edildi.

KAÇTILAR AMA KURTULAMADILAR!

Gaziantep'te sahibinin elinden kaçan kurbanlık dana kalabalığın arasına dalınca korku dolu dakikalar yaşandı.

Kurban Bayramı nedeniyle kentin bir çok bölgesinde yapılan kurban kesimlerinde ilginç görüntüler yaşandı. Belediyeler tarafından belirlenen yerlerde sabahın erken saatlerinde gelen vatandaşlar kurbanlıklarını kesti. Özgürlük mahallesinde bulunan uzay çatılı Pazar yerinde sahibinin elinden kaçan kurbanlık dana korku dolu dakikalara neden oldu. Kurban kesim alanında kalabalığın arasına dalan dana herkese korku dolu dakikalar yaşattı. Çevresini saran vatandaşlardan da ürken dana bir türlü sakinleştirilemedi. İple etkisiz hale getirilmek istenen dana bir türlü durdurulamadı. Kuyruğundan yakalanan dana iki kişiyi peşinde sürükledikten sonra güçlükle yere yatırıldı. Sahibine zor anlar yaşatan kurban yakalandığı yerde kesildi.

Kesim yerlerinden memnun olan vatandaşlar, "Burada kurbanımızı kesmek için bütün hazırlıklar yapılmış. Bu konuda emeği geçen belediye yetkililerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca az önce kaçan danayı kısa sürede yakaladık Eğer açık bir alanda olsaydık sanırım uzun bir maraton yapacaktık" dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ