Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Hollywood’un ünlü fotoğrafçısı Jasin Boland nişanlısı Maria Moral Pena’ya sevgililer gününde unutulmaz bir hediye verdi.

Nişanlısı için satın aldığı evi paket yaptıran Boland 23 metrelik kurdeleyle süslediği hediyesini göstermek için nişanlısını bir helikopter gezintisine çıkardı.

Sevgililer günü nedeniyle vitrinler bol "kalpli" ve bol "güllü" hediye paketleri ile süslenirken en fazla rağbet gören iş yerlerinin başında çiçekçi dükkanları geliyor. Ancak petshoplar da, ilginç "hediyelikler" için sipariş kabul etmeye başladı. Bu iş yerlerinden birinin sahibi olan Burhan Yılmaz, balık, kuş, kaplumbağanın yanı sıra hamster (fareye benzer bir kemirgen), kedi ve köpeklerin de sayılarını artırdıklarını, alıcısı olabilir diyerek maymun siparişi bile verdiklerini anlattı. Bazı müşterilerin sevgilisini gül yerine balık, kuş, kedi, köpek veya kaplumbağa gibi sevimli hayvanlarla mutlu ettiklerini belirten Yılmaz, özellikle hamsterların rağbet gördüğünü söyledi. Yılmaz, petshoplarda hamster, kaplumbağa, balık gibi küçük hayvanların gül fiyatına satıldığını belirtti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ