Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Behçet DALMAZ/ VAN,(DHA)VAN Büyükşehir Belediyesi trafik ekipleri, yaptıkları denetimlerde koronavirüs kurallarına uyulmayan 74 toplu taşıma aracı için 30 bin TL cezai işlem uyguladı.

        Koronavirüs vaka sayının giderek arttığı Van'da polis, jandarma ve belediye ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Bu kapsamda  kent merkezi ve ilçelerde Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na bağlı trafik, İl Emniyet Müdürlüğü, İpekyolu Belediyesi Zabıta , Sağlık İl Müdürlüğü ekipleri ile kırsalda Jandarma ekipleri günün belirli saatlerinde kurulan uygulama noktalarında denetimler yaptı.  Ekipler, M, V, H ve T plakalı araçlara yönelik durak dışı yolcu alma, kapasite üstü yolcu taşıma, maske ve hijyen denetimleri yaparak, 74 toplu ulaşım aracına koronavirüs kurallarına uyulmadığını belirledi. Araç sahiplerine yaklaşık 30 bin TL cezai işlem uygulandı. Toplu ulaşım araçlarına yönelik denetimlerin bundan sonra da devam edileceği belirtildi.

        DHA-Genel Türkiye-Van Behçet DALMAZ

        2020-09-22 12:26:01

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa