Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Voleybol CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi 3. tur rövanş karşılaşmasında son şampiyon VakıfBank, Belarus temsilcisi Minchanka'yı 3-0 yendi. İlk maçı da aynı skorla kazanan VakıfBank, bu sonucun ardından tur atlamayı başardı.

Birinci sete VakıfBank iyi başladı. Ev sahibi ekip, Rasic'in ortadan kazandığı sayı ile teknik molayı 8-7 önde geçti. Minsk, ikinci teknik molayı 16-13 önde kapatmasına rağmen, VakıfBank Zhu Ting ve Sloetjes'in smaç sayılarıyla skoru 19-19'da eşitledi ve seti de 25-21 üstün kapattı.

İkinci sette Minchanka ilk teknik molayı 8-7 önde geçti. Skoru 9-9'da eşitleyen VakıfBank, attığı taktik servislerle ikinci teknik molayı 16-10 üstün kapattı ve seti 25-16 önde tamamladı.

Üçüncü sete sarı-siyahlı takım genç sporcuları da sahaya sürerek başladı. Teknik molaları 8-5 ve 16-8 önde geçen VakıfBank, seti 25-16 maçı da 3-0 kazandı.

VAKIFBANK: 3 - MINCHANKA: 0

SALON:Vakıfbank Spor Sarayı

HAKEMLER: Viktor Kozlovsky (Ukrayna), Sascha Stanisic (İsviçre)

VAKIFBANK:Gözde Kırdar, Rasic, Sloetjes, Zhu Ting, Kübra Çalışkan, Naz Akyol (Gizem Güner, Cansu Özbay, Melis Gürkaynak, Ayça Aykaç, Robinson, Tuğba Şenoğlu, Melis Durul, Zehra Güneş)

MINCHANKA:Palcheuskaya, Smirnova, Stoliar, Kavalchuk, Sakolchyk, Barycevich (Fedaryuchuk-L, Hryshkevic)

SETLER: 25-21, 25-16, 25-16

SÜRE:77 dakika (27, 25, 25)

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ