Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlülerden Dünya Tiyatrolar Günü mesajları
        • 1

          ENİS ARIKAN : Dünya Tiyatrolar Günü'müz kutlu olsun. Okuldan mezun olduktan sonra 10 tane oyunda oynamışım. Bazılarının fotolarını bulamadım... Geçsin şu günler...Yine kavuşalım!

        • 2

          RUHİ SARI : Bugün Dünya Tiyatro Günü. İlk kez perdelerimizi kapattık Tiyatro günümüzde. Umudumuzu, inancımızı, yüreğimizi, duygularımızı ilk kez gösteremiyoruz sahne üzerinde... Yeniden yeni baştan bir daha buluşmak üzere YAŞASIN TİYATRO.....

        • 3

          DENİZ PULAŞ : Dünya Tiyatro Günü kutlu olsun

        • 4

          RIZA KOCAOĞLU : Dünya Tiyatro Günü kutlu olsun

        • 5

          CEM DAVRAN : Tam kırk üç yıl önce rüyalarım gerçek oldu. Tiyatrodan kazandığım ilk parayı hemen anneme vermiştim, uzun yıllar da hep öyle yaptım. O kadar bereketliydi ki anlatamam. Beni en çok mutlu eden şeyi yapıyordum üstüne bir de evime ekmek götürebiliyordum. Sıkıcı bir kutsallık eklensin istemem çocukluk hâyâlime. Sadece hayat kadar sahici, herkesin düşleri kadar masum bilinsin yeter. Son oyunumu 03 Mart'ta oynadım, doğum günümde ve şimdi tekrar sahneye çıkacağım gün için huzurla sabrediyorum. İnşallah o gün gelecek, birlikte sesi olacağız sonsuzluğun. Sağlıklı, güzel, mutlu günlere, çocukça sevgilerimle.Dünya Tiyatro Günümüz Kutlu Olsun.

        • 6

          GÜL SUNAL : Her yıl coşkuyla kutladığımız bu muhteşem sanatın gününü bu yıl ne yazık ki tiyatroya giderek kutlayamıyoruz.. Ama artık elimizde bir çok İmkan var. Bir tiyatro eserini internetten bulup okuyabiliriz. Tiyatronun tarihini araştırabiliriz.(Kemal’i tiyatro sahnesinde görüp aşık olduğum için benim hayatımda daha farklı bir yeri var tiyatronun.. )Yaşasın tiyatro perdeler kapanmasın..

        • 7

          SÜHA UYGUR : 27 Mart Dünya Tiyatro günü başta ustalarımıza, tüm çalışma arkadaşlarımıza ve tiyatro sanatı için emek veren herkese kutlu olsun... Bu zorlu süreçi en kısa zamanda atlatıp en kısa zamanda perdelerin açılmasını diliyorum... Ayrıca kültür bakanlığının bu süreçte tüm özel tiyatrolar için yapılan toplantılardaki önerileri bir an önce hayata geçirmesini bekliyoruz... Yaşasın Tiyatro...

        • 8

          YASEMİN HADİVENT: Kitap kokusu kadar severim sahnenin kokusunu. Dekorun dokusunu. Kuliste partnerlerimle içilen kahvenin kokusunu. Ustalarımın, dostlarımın, tiyatroya gönül vermiş tüm meslektaşlarımın 27 Mart Dünya Tiyatro Günümüz kutlu olsun.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa