Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Üniversite kampüsünde satırlı kavga: 1'i ağır 2 yaralı

        Olay,gece saatlerindeKaramanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Kampüsü'nde meydana geldi. İddiaya göre,Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi öğrencisi Hüseyin Sami Ç, aynı okulda öğrenim gören Semih A,'nın, kız arkadaşına arkadaşlık teklif ettiğini öğrendi. Hüseyin Sami Ç, kız arkadaşı B.Ş, ile birlikte Semih A'yı telefonla arayarak kampüse davet etti. Semih A, ev arkadaşları Samet A, ile Ömer Can Y. ile birlikte kampüse geldi. Burada Hüseyin Sami Ç. ve yanında bulunan arkadaşları, satırla Semih A, ve yanındaki ev arkadaşlarına saldırdı.

        DHA'nın haberine göre; olayda Semih A, yara almazken Samet A, ve Ömer Can Y, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Olaya karışan Hüseyin Sami Ç, ile beraberindekiler hızla olay yerinden uzaklaştı.

        Çevredeki öğrencilerin ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan öğrenciler ambulanslaKaramanDevlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

        Olaya karıştığı iddia edilen 2 şüpheli, polisin kampüs içerisinde takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Yaralılardan Samet A,'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa