Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Ufak Tefek Cinayetler 40. son bölüm: Mehmet, Emre'yi bıçakladı! Ufak Tefek Cinayetler 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

        Ufak Tefek Cinayetler 41. yeni bölüm fragmanı, dizinin bu akşam ekranlara gelen son bölümünün ardından merak konusu oldu. Ufak Tefek Cinayetler'de Arzu'nun Edip'in katili olduğu ortaya çıkmıştı. Sarmaşık'ta Arzu'nun ani ölümünün şoku yaşanırken, katilin kim olduğunu herkes bulmaya çalışıyor. Mehmet Arzu'nun katili olarak gördüğü Emre'yi bıçakladı. Olayın tek tanığı ise Pelin. Peki Pelin şimdi ne yapacak?

        UFAK TEFEK CİNAYETLER 41. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Ufak Tefek Cinayetler 41. yeni bölüm fragmanı dizinin bu akşam ekranlara gelen bölümünün ardından merak konusu oldu. Ufak Tefek Cinayetler'in yeni bölümüne dair gelişmeler yaşandıkça haberimizden öğrenebilirsiniz.

        REKLAM

        UFAK TEFEK CİNAYETLER 40. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Arzu'nun katili kim?

        Arzu öldü, Sarmaşık yasta. Ama bunun basit bir kaza değil de cinayet olduğu kısa sürede anlaşılıyor. Şimdi akıllarda tek bir soru var: Arzu'nun katili kim? Oya mı, Pelin mi, Burcu mu yoksa Taylan mı? Her birinin Arzu'yu öldürmek için iyi bir nedeni vardı. Arzu'nun ölümünden sonra kadınlar arasında şaşırtıcı bir ittifak kuruluyor.

        Oya, sonunda Kerim'le ilgili gerçeği öğreniyor. Pelin ve Emre arasında ise işler beklenmedik bir noktaya varıyor.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa