Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor teknik direktörü Bjelica'dan transfer açıklamaları: Dimitrios Kourbelis aramıza katılacak - Trabzonspor Haberleri
        • 1

          Trabzonspor teknik direktörü Nenad Bjelica, Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde basın toplantısı düzenliyor.

        • 2

          Hırvat teknik adam, "Bazı transferler ileri boyuta ulaştı. 30 Haziran'da muhtemelen 5-6 oyuncu aramıza katılacak. Dimitrios Kourbelis aramıza katılacak. En iyi kadroyu oluşturabilme adına çalışıyoruz. Kaleci ve bek hariç, her bölgeye oyuncu arıyoruz."

        • 3

          "Uğurcan, bizim birinci kalecimiz. Uğurcan'ın durumuna göre, çok büyük bir teklif gelip ayrılması durumunda kaleci transferini de değerlendirebiliriz."

        • 4

          “Bizim sahadaki en büyük amaçlarımızdan bir tanesi oyuncuların tamamında sorumluluk alacak oyunculara sahip olabilmek, herkesin eşit yük aldığı bir takım oluşturabilmek. Hamsik seviyesinde oyuncu bulabilmek kolay değil. Bu kadar iyi niyetli çalışan bir oyuncu bulmak kolay değil. Marek seviyesinde o yaşta oyuncu bulabilrisek katmak isteriz"

        • 5

          "Kulübümüz ben olmadığım zaman da takip ediliyordu. Buraya geldiğimde gelişimleri neleri daha iyi yaptıkları ve yapacaklarıyla ilgili bilgilendirme aldım. Bahsettiğiniz oyunculardan aramıza katılanlar olacak. Aramızda 2-3 tanesinin bizimle beraber olmasını istiyoruz. Kampa geldiklerinde onlarda takımın bir parçası olacaktır."

        • 6

          "U19 takımından 4-5 oyuncu bizimle birlikte olacak. Oyuncuların gelişimi gün gün takip edilmeli. Trabzonspor’a faydalı olacak oyuncular mutlaka olacaktır. Trabzonspor her zaman mücadele etmek zorunda. Altyapı Trabzonspor için önemli kaynak olacaktır."

        • 7

          "Barcelona bazı yıllarda oyuncu cıkaramadığını görüyorsunuz bazen de 2-3 çıktığını görüyorsunuz. Geldiğimiz ilk andan itibaren herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Arif bizimle beraber Taha bizimle beraber oyunda. Onların kendilerinin kanıtkayabilmesi açısından önemli. 5 oyuncu bizimle kadroda olacaktır. Oyuncunun hazır olduğunda oynatabilmek önemli. Hazır olmadığında erken oynattığınızda yakmış olursunuz"

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa