Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 2-0´ın rövanşında yarın deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, turu geçerek kupada yolculuğuna devam etmek istiyor.

        Sahasında oynadığı ilk maçı 2-0 kazanarak Denizli´deki maç öncesi avantaj sağlayan bordo-mavililer, yarın rövanş mücadelesinde Yukatel Denizlispor´a konuk olacak. Trabzonspor, 2-0´lık avantajını da kullanarak turu geçmeyi ve kupada yoluna devam etmeyi hedefliyor. Denizli Atatürk Stadyumu´nda saat 17.00´de başlayacak karşılaşmada hakem Ali Şansalan düdük çalacak.

        KADRODA DEĞİŞİKLİKLER BEKLENİYOR

        Trabzonspor'da bu maç öncesi Abdülkadir Ömür ile Ahmet Canbaz, Ekuban, Sturridge ve Fıratcan´ın sakatlıkları bulunuyor. Teknik direktör Hüseyin Çimşir´in Trabzon´da oynanan ilk maçtaki 11´ine göre yarınki maçın kadrosunda değişiklikler yapması bekleniyor. Çimşir´in, rövanş mücadelesinde savunmada Pereira ve Campi´yi dinlendirerek bu isimlerin yerine Serkan ile Hosseini´ye görev verebileceği kaydedildi.

        PEREİRA `DALYA´ DİYECEK

        Trabzonspor´a 2016-17 sezonunun devre arasında transfer olan Portekizli sağ bek oyuncusu Joao Pereira, yarın Yukatel Denizlispor karşılaşmasında forma giymesi durumunda bordo-mavili takımdaki 100´üncü maçına çıkacak. Trabzonspor forması ile çıktığı 99 karşılaşmada 3 gol ve 13 asistlik performans sergileyen 35 yaşındaki deneyimli oyuncu, yarın da forma şansı bulması durumunda bordo-mavili takımda `dalya´ diyecek.

        MUHTEMEL KADRO

        Bordo-mavililerin yarınki karşılaşmaya şu 11 ile çıkması bekleniyor: Erce Serkan, Hüseyin, Hosseini, Kamil Ahmet, Mikel, Sosa, Ndiaye, Abdulkadir, Nwakaeme, Sörloth

        SAKAT: Abdülkadir Ömür, Ahmet Canbaz, Ekuban, Sturridge, Fıratcan

        CEZALI: Yok

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa