Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Türkiye'nin yerli otomobil markası Togg, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda düzenlenen tören ile seri üretime başlamasının ardından, Bursa'nın Gemlik ilçesindeki üretim üssünün kapılarını otomotiv basınına açtı.

Read more!

Togg CEO'su Gürcan Karakaş'ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, fabrikadaki çalışmaları yakından gözlemlerken, bantlardan çıkan ilk otomobilleri de inceleme fırsatı bulduk.

Read more!

Hatırlanacak olursa, otomobilin satış ve satış sonrası süreci, piyasaya çıkacağı tarih, teknik özellikleri ve renkleri gibi birçok parametre, 29 Ekim'deki tören ile birlikte açıklığa kavuşmuştu.

Togg'a yurt dışından yakın markaj Haberi Görüntüle

Fakat, yerli otomobil ve Togg hakkında birçok konu ise merak edilmeye devam ediyordu. İşte tüm bunları Gürcan Karakaş ile konuştuk.

YATIRIM 1.8 MİLYAR EUROYU BULACAK

Bugüne kadar belirsizliğini koruyan konulara açıklık getiren Karakaş, Togg'un gelecekteki finansman modeli hakkında önemli mesajlar verdi.

Bilindiği gibi, Togg, 15 seneye yayılmış 3.5 milyar Euro'luk bir yatırım gerçekleştirecek. Bu yatırım 5 farklı modelde elektrikli otomobil ve yılda 175 bin adet üretim kapasitesine sahip fabrikayı kapsıyor.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ