Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Tekirdağ Haberleri

TESKİ PERSONELİNE İLKYARDIM EĞİTİMİ

TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü personeline, Sağlık Bakanlığı'nın İlkyardım Yönetmeliği gereği İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında Temel İlkyardım Eğitimi verildi.

Kazalara bağlı ölüm ve sakatlık riskinin azaltılması, temel sağlık bilgisinin arttırılması ve öğretilmesi amacıyla TESKİ'nin 60 personeline ilkyardım eğitimi verildi. 4 grup halinde verilen eğitimlerde, genel ilkyardım bilgileri, temel yaşam desteği ve havayolu tıkanıklığında ilkyardım, bilinç bozukluklarında ilkyardım, kanamalar, şok ve göğüs ağrısında ilkyardım, yaralanmalarda ilkyardım, boğulmalarda ilkyardım, kırık, çıkık, burkulmalarda ilkyardım, acil taşıma teknikleri, böcek sokmaları ve hayvan ısırıklarında ilkyardım, zehirlenmelerde ilkyardım, yanık, donma ve sıcak çarpmalarında ilkyardım, göz, kulak, buruna yabancı cisim kaçmasında ilkyardım konuları uygulamalı olarak işlendi.

Eğitimler sonrasında yapılacak sınavlarda başarılı olan katılımcılara Uluslararası geçerliliğe sahip İlkyardım Eğitimi Sertifikası verileceği belirtildi.

(MK-MK-Y)

02.12.2015 12:07:35 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri