Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor Chaby kimdir? 2023 yarışmacısı Survivor Chaby Han nereli, eşi kim, kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği ne?
        • 1

          Rekabetin doruklarda yaşandığı Survivor 2023 yarışması başladı. Sosyal medya fenomenlerinden biri olan Chaby Han'da bu sene Survivor yarışmacılarından biri oldu. Gönüllüler takımında yer alan Chaby'nin kim olduğu, aslen nereli olduğu sorgulanıyor. İşte 2023 Survivor Chaby Han'ın hayatı ile ilgili detaylar haberimizde...

        • 2

          CHABY HAN KİMDİR?

          Chaby Han, 15 Haziran 1992 yılında Güney Kore'de dünyaya geldi. ATV ekranlarında yayınlanan "Elin Oğlu" yarışması ile tanınan Chaby, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde eğitim aldı.

          Chaby Han ve ailesi 2007 yılında babasının işi nedeniyle Türkiye'ye yerleşmiştir. 2017 yılında Türkiye'de "Ayla" filminde "Sung Joon" karakterini oynadı. Youtube'a içerikler üreten Chaby Han, Fizyoterapist Gülce Elibol ile evli.

        • 3

          SURVİVOR ÖNCESİ SON PAYLAŞIM

          Chaby Han, Survivor'a gitmeden önce yaptığı son paylaşımda; "Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor. Sinyal sesinden sonra yoruma yazabilirsiniz. Buluşamadığım, geri dönemediğim herkese özür ve telafi edeceğim." ifadelerini kullandı.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa