Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi St. Mirren: 1 - Hamilton: 3 (Maç sonucu) - Futbol Haberleri

        St. Mirren takımı sahaya şu kadro ile çıktı: Danny Rogers, Paul McGinn, Jack Baird, Alfie Jones, Lee Hodson, Stephen McGinn, Kyle Magennis, Ian McShane, Ethan Erhahon, Adam Hammill, Simeon Jackson

        Hamilton ekibinin ilk 11'inde şu isimler yer aldı: Jan Mucha, Scott Mcmann, Ziggy Gordon, Matthew Kilgallon, Aaron McGowan, Scott Martin, Dougie Imrie, James Keatings, Mikel Miller, Darian MacKinnon, Fredrik Brustad

        Hamilton, 21. dakikada Dougie Imrie ile tabelayı 0-1 olarak değiştirdi. 42. dakikada konuk takım, Ziggy Gordon ile skoru 0-2 yaptı. Dakikalar 45'i gösterirken Stephen Mcginn, ev sahibi takımın ilk golünü kaydetti. İlk yarı 1-2 sona erdi. İlk yarıda Hamilton oyuncusu Scott Martin ile St. Mirren oyuncusu Stephen Mcginn sarı kartla cezalandırıldı. 55. dakikada Hamilton, James Keatings ile gol buldu ve skoru 1-3 olarak değiştirdi.

        İkinci yarıda Hamilton oyuncuları Ziggy Gordon, Aaron Mcgowan ile St. Mirren oyuncusu Simeon Jackson sarı kartla cezalandırıldı.

        Maçın ilk yarısında St. Mirren ekibinde Ian McShane oyundan çıktı, Ryan Edwards yerine girdi Mücadelenin 2. 45 dakikasında St. Mirren ekibinde Adam Hammill ve Paul McGinn oyundan çıktı, Cody Cooke ve Danny Mullen yerine girdi, Hamilton takımında ise James Keatings, Fredrik Brustad, Ziggy Gordon çıktı, Steven Boyd, Rakish Bingham, Delphin Tshiembe girdi. Mücadele 1-3 bitti.

        Ev sahibi takımda Simeon Jackson 68. dakikada kırmızı kart gördü, takımını 10 kişi bıraktı.

        306 kodlu maçta İddaa'da Hamilton galibiyetine bahis oynayanlar 2.80 oranını kazandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa