Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mourinho'dan Mancini'ye olay sözler, Mourinho, Mancini, demeç savaşları - Futbol Haberleri
        • 1

          Portekizli teknik adam Mancini için, "Onun takımlarını düşündüğünüzde çok fazla sonuca varamıyorsunuz. Bazen arkada, bazen ileride 3 kişi oynuyor. Orta sahasını farklı kuruyor. Sneijder ile ileride oynuyor, Burak kanatta oynuyor. Mancini'nin takımlarını anlamak kolay zor" diyerek İtalyan teknik adama göndermede bulundu.

        • 2

          Mancini ve Mourinho, gerek Premier Lig'de gerekse Şampiyonlar Ligi'nde çalıştırdıkları takımların maçları öncesi geçmişte de birbirlerine karşı yaptığı açıklamalarla adeta bir demeç savaşı içerisine girmişti... İşte iki teknik adamın birbirlerini hedef alan o sözleri...

        • 3

          Mourinho, G.Saray'la oynanan ve 1-1 biten ilk maçın ardından yaptığı açıklamada, "Galatasaray, geçen sene de iyiydi, bu sene de iyiler. Temelde baktığımızda Fatih Terim’in oluşturduğu bir formasyon var. Geçen senenin şampiyonular ve Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükseldiler. O yüzden Fatih Terim’in çok iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum” sözleriyle Mancini'yi 'İmparator' üzerinden vurmuştu.

        • 4

          Inter’i Mancini’den sonra devralan Mourinho, Sneijder’lı kadroyla Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamıştı. Mancini’nin daha önce yaptığı “Inter’i ben inşaa ettim” sözleri, Portekizli teknik adamı kızdırmış ve Portekizli teknik adam, “Bu komik çünkü finalde oynayan takımımda, Mancini’nin döneminde olmayan Lucio, Motta, Milito, Eto’o, Pandev ve Sneijder vardı. Kendisi 11 oyuncudan 6’sıyla çalışmamış. Galiba 5 kişilik bir takım kurmuş” ifadelerini kullanmıştı.

        • 5

          MANCINI: "Kendi temellerimi oluşturmak mı? Ben çatıyı oluşturdum! En zor şey de bu..."
          MOURINHO: "Ben üzerimde Mancini'nin oluşturduğu bir şey görmüyorum"
          Roberto Mancini'den sonra Inter'de göreve gelen Mourinho, İtalyan hocanın dediklerine yine kayıtsız kalamamıştı.

        • 6

          MOURINHO: "Eğer ben elenmiş olsaydım basın Madrid'e dönmeme izin vermezdi. Ancak Roberto herhangi bir sorun olmadan çalışabilir"
          MANCINI: "Mourinho benim başkanım değil. Ben elbette burada 20 yıl kalacak değilim ancak görevimin başındayım ve devam ediyorum"
          Roberto Mancini'den sonra Inter'de göreve gelen Mourinho, İtalyan hocanın dediklerine yine kayıtsız kalamamıştı.

        • 7

          MANCINI: "Mourinho'nun PSG'ye gideceğini okuyorum. Inter, Manchester City, Manchester United ve sonra Chelsea"
          Mancini, Mourinho'nun Man City'deki işi konusunda yaptığı yorumundan sonra...

        • 8

          MANCINI: "Real Madrid geçmişinde bazı kupalar kazanmış olabilir ancak Manchester City bunu şimdi istiyor. Arada farklar var"
          MOURINHO: "Real Madrid, Real Madrid'dir... Bu gerçek bir durum. Hiçbir kulüp Real Madrid ile mukayese edilemez"
          Bir gazeteci, Mourinho'ya Manchester City ile Real Madrid'i karşılaştıran soruyu sorduğunda bu yanıtı alması gecikmemişti.

        • 9

          MANCINI: "Oğlumun görüşüne saygı duyuyorum. Mourinho'nun büyük bir menajer olduğu da görüştür ancak onun oğluna da sorsanız aynı şeyleri söyleyecektir"
          Roberto Mancini, Andrea Mancini'nin 'Babam Mourinho'dan daha iyi bir hoca' açıklamasından sonra...


        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa