Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Trabzonspor Fenerbahçe hakem ve gözlemci raporları, Galatasaray Uğur Demirok transfer - Futbol Haberleri
        • 1

          GERÇEK ORTAYA ÇIKTI
          Trabzonspor maçında yaşanan olayların ardından kulüp olarak sessiz kalmayı tercih eden Fenerbahçe Yönetimi’nin, gerilimi daha fazla tırmandırmamak için bu yolu seçtiği ortaya çıktı. Başkan Aziz Yıldırım’ın, camialar arasındaki tansiyonun yükselmemesini istediği ve bu konuda çok hassas olduğu kaydedildi

        • 2

          CHELSEA ROTASYONU
          Rize’ye Drogba’yı götürmeyen İtalyan hoca, 36 yaşına gelen Fildişili forveti dinlendirmek zorunda olduklarını söylemişti. Mancini’nin, bugünkü Karabük seferi öncesinde benzer bir karar alabileceği öğrenildi. Sneijder’ı da dinlendirmek isteyen Mancini, puan kaybetmekten çekindiği için ikileme düştü.

        • 3

          G.SARAY'I KIZDIRACAK
          Bayern Münih'in yıldızı Robben, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a şans tanımayıp, “Çeyrek finalde Chelsea'yi istiyorum” dedi. Hollandalı futbolcu, adeta Galatasaray’ı yok sayarak, “Chelsea ile eşleşirsek benim için her yönden ilginç olur. Çeyrek finalde 8 büyük takım olacak. Favoriler büyük ihtimalle tur atlayacak gibi görünüyor. Belki Manchester United zorlanabilir" diye konuştu.

        • 4

          TERİM'İN PRENSİ G.SARAY'A
          sarı-kırmızılılar, Akhisar Bld.'de parlayan Uğur Demirok için temaslara başladı. Galatasaray, sezon sonunda da Semih Kaya'nın yanına yerli bir takviye yapmak için atağa geçti. Devre arasında da yaptığı Serdar Aziz girişimleri ile niyetini belli eden Aslan, listenin ilk sırasına altyapılarında yetişen Uğur'u yerleştirdi. Terim'in yeni prensi, İsveç ile oynanan özel maçta Ay-Yıldızlı formayı da sırtına geçirdi.

        • 5

          KAHİN GÖKHAN!
          Fenerbahçeli Gökhan Gönül'ün Trabzon'da yaşanacak olayları Bordo-Mavililer'in kaptanı Onur'a anlattığı ortaya çıktı. Gökhan'ın Onur'a, "Taraftarların çıkardığı olaylar hep bizim işimize yarıyor. İyi ki Konya maçında yöneticileriniz taraftarlarınızı stada almadı. Yoksa ceza alıp sahanız kapansaydı işiniz zor olurdu" dediği ortaya çıktı.

        • 6

          İŞTE CANER'İN SIRRI
          Aykut Kocaman döneminde şu anki görüntüsünden uzakta olan Caner Erkin, eski hocası Ersun Yanal’ın takımın başına geçmesiyle adeta küllerinden doğdu. Özgüveni tavan yapan ve gerçek performansını sahaya yansıtmaya başlayan milli oyuncunun bu çıkışı daha önce Manisa’dayken de hocası olan Ersun Yanal’a bağlanıyor...

        • 7

          İŞTE OLAYLI MAÇIN TEMSİLCİ VE HAKEM RAPORLARI

          1) TEK TEK SAYDILAR Ra­por­lar­da ta­kım­la­rın ısın­ma­ya çık­ma­sıy­la baş­la­yan ve er­te­le­me dü­dü­ğü­ne ka­dar sa­ha­ya atı­lan mad­de­ler tek tek ra­por edil­di. Di­sip­lin ku­ru­lu üye­le­ri ay­rı ay­rı ya­zı­lan ya­ban­cı mad­deleri say­dı­lar. Top­lam 320 ta­ne ya­ban­cı mad­de­nin sa­ha­ya atıl­dı­ğı­ tes­pit edil­di. Ka­pı ko­lu, du­var ta­şı, çak­mak, çok sa­yı­da bo­zuk pa­ra­nın atıl­dı­ğı di­le ge­ti­ril­di.

        • 8

          2) TEMSİLCİYE DE YABANCI MADDE Ra­por­lar­da Vol­kan De­mi­rel ve sa­ha için­de­ki tem­sil­ci­ye sa­haya atı­lan ya­ban­cı mad­de­le­r­den isa­bet et­ti­ği ama her iki­sin­de de her­han­gi ya­ra­lan­ma ol­ma­dı­ğı di­le ge­ti­ril­di.

        • 9

          3) İDDİA BOŞA ÇIKTI Bilindiği gibi Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe’nin golünden sonra Volkan Demirel’in sevincinin taraftarı tahrik ettiğini ileri sürmüştü. Ancak Disiplin Kurulu’na giden hiçbir raporda Volkan Demirel’in taraftarı tahrik ettiği yönünde bir yazı bulunmuyor.

        • 10

          4) TRABZON’DAN BASKI YOK Maçın ertelenmesinden sonra soyunma odası koridorlarında müsabakanın temsilcilerine Trabzonspor yönetimi tarafından baskı yapıldığı iddia edilmişti. Gözlemci hazırladığı raporda kendisine veya hakemlere bir baskı olmadığını yazdı.

        • 11

          SNEİJDER'I ALIN
          İngiliz basını, Manchester United menajeri David Moyes’un Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’ı ısrarla istediğine yer verdi. İskoç teknik adamın, yönetime G.Saray kulübüyle resmi temasların başlaması için talimat verdiği ileri sürüldü. Van Persie’nin ayrılma ihtimaline karşı planlar yapan Moyes’un Rooney’i yeniden forvet bölgesine kaydırıp Sneijder için orta sahada yer açmayı planladı belirtildi.

        • 12

          KAGAWA SÜRPRİZİ
          Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini’nin, Manchester United’da son dönemde şans bulamayan Japon yıldız Shinji Kagawa’yı istediği ileri sürüldü. İngiliz basınındaki haberlere göre İtalyan teknik adam, Kırmızı Şeytanlar’ın başarılı futbolcusunu kadrosunda görmek istiyor.

        • 13

          OLAYLAR WEBO'YA YARADI
          Özellikle zorlu Trabzonspor maçına yetiştirilmesi için seferberlik ilan edilen ve Ersun Yanal’ın bu karşılaşmada daha sonradan oyuna almayı planladığı Kamerunlu golcü, mücadele olaylar nedeniyle tatil edilince riske edilmekten de kurtuldu.

        • 14

          SAO PAULO İSTİYOR
          Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'la yıldızı bir türlü barışmayan ve sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Cristian Baroni'ye ülkesinden teklif var. Brezilyalı futbolcuyu Sao Paulo'nun ciddi bir şekilde istediği öğrenildi. Cristian da ülkesine dönmeye sıcak bakıyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa