Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Adanaspor Adanaspor'dan açıklama! - Futbol Haberleri

        Akgül, yazılı açıklamasında, son günlerde Türk futbolu ile ilgili üzücü gelişmeleri ve devam eden hukuki süreci yakından takip ettiklerini ifade etti.

        Adanaspor Kulübü'nün, yüce Türk yargısı tarafından verilecek kararların adil ve hakkaniyetli olacağına dair inancının tam olduğunu belirten Akgül, şunları kaydetti:

        ''Ancak, 06.07.2011 tarihinde bazı yayın organlarında 2010 -2011 sezonu Bank Asya Ligi'nde oynanan 2 müsabakanın da şüpheli görülen 19 müsabaka içerisinde yer aldığına dair haberler yayınlanmıştır. 1954 yılından bu yana isminde en ufak bir leke bulunmayan Adanaspor Kulübü'nün bu haberler ile anılmasından derin rahatsızlık duyduğumuzu belirtmek isteriz. Adanaspor Kulübü yönetimi hiçbir zaman şike veya teşvik eylemlerinin içinde yer almamış ve oynadığı her müsabakada fair-play çerçevesinde sportif mücadeleyi ve kulübümüzün menfaatlerini en üst düzeyde gözetmiştir. Bu nedenlerle, kulübümüzün her zaman ve her koşulda yanında olan taraftarlarımızın ve kamuoyunun Adanaspor Kulübü'nün masumiyetinden tereddüt etmemelerini rica ederiz. Olmadığı inancımız ile birlikte şunu belirtmek isteriz ki, kulüp yönetimimizin bilgisi dışında, bireylerin kurallara aykırı herhangi bir eylemi vaki olmuş ise bunun en büyük takipçisi kulübümüz olacak ve en hızlı şekilde gereğini yapacaktır.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa