Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray selçuk inan galatasaray'da - Galatasaray Haberleri

        Selçuk İnan için F.Bahçe ve Beşiktaş keseyi açtı. Trabzonspor açık çek verdi. Ancak milli yıldız Avrupa’da yer almamasına rağmen ‘G.Saray’ dedi. Bunda cazip teklif de büyük rol oynadı.

        BORSAYA YILLIK 2 MİLYON EURO

        Galatasaray, Selçuk İnan ile anlaştığını borsaya bildirirken, yıldız oyuncuya 5 yıl için yıllıık 2 milyon Euro ve maç başına 15 bin Euro ödeneceği açıklamasını yaptı.

        Sarı-Kırmızılı takım ezeli rakiplerine sezonun ilk çalımını atıp bombayı patlattı ve transferin gözde ismi olan Selçuk İnan’ı renklerine bağladı.

        5 YIL İÇİN 15 MİLYON EURO DERKEN

        Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Selçuk, dün Galatasaray’a 5 yıllık imza attı. Trabzonspor yönetiminin şartları zorlayıp ‘açık çek’ verdiği, Fenerbahçe’nin 4 yıl için 3 milyon Euro’ya çıktığı Selçuk İnan, G.Saray’ın 5 yıl için toplam 15 milyon Euro’yu bulan transfer teklifine “Tamam” dedi.

        ARDA ROLÜ BÜYÜK

        Selçuk İnan, Elmander’in ardından G.Saray’ın ikinci yıldız transferi oldu. Milli futbolcunun transferinde Fatih Terim ve Arda Turan faktörü büyük rol oynadı. Fatih Terim’in çok istediği Selçuk, yakın arkadaşı Arda’nın da etkisiyle imzayı attı. Yıldız oyuncu, F.Bahçe ve Trabzon ile Şampiyonlar Ligi’nde, Beşiktaş ile Avrupa Ligi’nde oynama ihtimaline karşılık tercihini G.Saray’dan yana kullandı.

        Dev operasyonda son gün şu gelişmeler yaşandı. Fatih Terim’in yeni yardımcısı Hasan Şaş, dün Astoria alışveriş merkezinde Selçuk ile bir görüşme yaptı. Bu görüşmenin ardından futbolcunun menajeri ve yöneticiler bir araya geldi ve imzalar atıldı.

        RESMEN AÇIKLANDI

        Selçuk ile 5 yıllık sözleşme yapılırken, Galatasaray yönetimi de akşam saatlerinde bu transferi resmen açıkladı. Yapılan kısa açıklamada, “G.Saray, Trabzon’un milli orta saha

        oyuncusu Selçuk İnan ile 5 senelik kesin anlaşmaya varmıştır. Yeni sporcumuza G.Saray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz” denildi. Selçuk için milli takım kampı dönüşü imza töreni yapılacak.

        SİTEDEN ÖVGÜ

        G.Saray’ın resmi sitesi transferi açıklamasının ardından 26 yaşındaki oyuncunun tanıtımına da yer verdi. “Son dönemde Milli Takım orta sahasının da değişmez isimleri arasına giren yeni oyuncumuz, oyunu okuma ve pas dağıtma özelliklerinin yanı sıra duran toplardaki etkisiyle de büyük beğeni topluyor” ifadesi dikkat çekti.

        "HAKKINIZI HELAL EDİN, İMZALADIM"

        Selçuk İnan’ın, Galatasaray’la anlaşmasının ardından Trabzonspor başkanı Sadri Şener ve teknik direktör Şenol Güneş’i aradığı bildirildi. Milli futbolcu, “Hakkınızı helal edin. İmzayı attım” diye konuştu. Şener ve Güneş de yıldız oyuncuya teşekkür edip yeni kulübünde başarılar diledi.

        HTSPOR / Erhan TELLİ

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa