Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Ant olsun! - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        G.Saray'da futbolcular, Eskişehir galibiyetiyle özgüvenini yeniden kazandı. Aralarında toplantı yapan oyuncular “G.Antep’i de yeneceğiz. Arena’da da kimse bileğimizi bükemez” dedi

        Galatasaraylı futbolcular Süper Lig’deki Eskişehirspor karşılaşmasının ardından, gözlerini şimdi de Ziraat Türkiye Kupası’nda mağlup oldukları Gaziantepspor ile ligde oynayacakları zorlu maça çevirdiler.

        Hafta sonunda Gaziantep’te oynayacakları bu deplasman maçını kazanabilmek için aralarında ant içen Sarı - Kırmızılı futbolcular, Eskişehirspor galibiyetinin ardından bir durum değerlendirmesi yaptı. Oyuncular’ın “Gaziantepspor’u da yenecek olursak hem iyi bir çıkış yakalarız, hem de yeniden üst sıralara tırmanırız. Kaybettiğimiz özgüvenimizi yeniden kazanma adına bu zorlu mücadeleden mutlaka galibiyetle ayrılmalıyız” dedikleri ve birbirlerine destek oldukları öğrenildi.

        Eskişehirspor’u yenmelerine karşın zorlandıkları karşılaşmanın ikinci yarısında yaptıkları hataları ve yedikleri gollerin de bir özeleştirisini yapan Sarı-Kırmızılı futbolcuların, kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da minnettar oldukları ve aralarında “Seyircimiz bizi her maçta böyle desteklerse, bu statta bileğimizi kimse bükemez. Biz de bundan sonra Arena Stadı’nda burada oynadığımız tüm karşılaşmaları kazanabilmek için elimizden geleni yapmalı ve de hep böyle iyi oynamalıyız” şeklinde konuştukları öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa