Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Rıdvan Dilmen Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçını yorumladı - Fenerbahçe Haberleri
        • 1

          Yorumcu Rıdvan Dilmen, Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçını NTV Spor'da değerlendirdi. Dilmen, özellikle Advocaat, Van Persie ve Sow hakkında çarpıcı ifadeler kullandı..

        • 2

          "Fenerbahçe, Galatasaray ve Zorya maçlarının ardından fiziksel olarak zor bir maçı rahat kazandı. Ligin en güzel zeminlerden birinde oynandı maç. Zemin iyi olduğu için ilk başlarda bocaladılar."

        • 3

          "İlk yarıda Rize'nin 2-3 dakikalık bir baskısı oldu. Onda da gol geldi zaten. 1-0'dan sonra Rize geriye yaslandı. Sonrasında Fenerbahçe daha rahat ileri çıkmaya başladı."

        • 4

          "(Sow'un röveşata golü hakkında) Ben olsam, Van Persie olsa tekrar pozisyon almaya çalışırız, Sow ise arkası dönük vurmayı seviyor, alışık bu vuruşlara. Sow ve Van Persie'nin ortak bir özelliği var; ikisi de Advocaat'tan sonra form tuttu."

        • 5

          "Sow geçen sene piknik yaptı. Oynadığı lig o ayarda bir ligdi. Buraya göbekli gelmişti. Kadıköy'de futbol maçını bırak Kırkpınar'da güreşirdi! Van Persie de öyle. Özel antrenmanlarla bu hale getirdi hoca. Sow hem geriye geliyor hem 3 gol atıyor. Bundan iyisi can sağlığı."

        • 6

          "Fenerbahçe'nin başarısı tesadüf değil. Advocaat çok karakterli bir adam. Objektif ve açık sözlü. Kendi hatasını kabul ediyor ve söylüyor. Mesela sezon başında Aatıf'ı düşünmüyordu. 3-4 maçtır oynatmaya başladı."

        • 7

          "Muhtemelen Avrupa'da devam edecek olursa, Aatıf'ı yine UEFA listesine koyacak. Advocaat gerçekten çok adaletli bir teknik adam. Oyun yönetimi de çok iyi. 4-1'i yakalayınca, doğru zamanda Beşiktaş maçını düşünüp oyuncu değişikliği yaptı."

        • 8

          "Fenerbahçe'nin bir ay önceki halini dikkate alınırsanız, şu anki tablo müthiş! Bir ay önce 'Fenerbahçe 5 maç üst üste kazanacak ve liderle arasındaki fark 6 puana inecek' deseler, 'Hadi canım' derdiniz."

        • 9

          "Şener çok formda. 87. dakikada skor 4-1, altıpasa kadar topa gitti. Mehmet Topal çok iyi oynadı. Souza idare etti. Alper çok iyi oynadı. Van Persie istekliydi. Sow da 3 tane gol attı."

        • 10

          "Bana göre Advocaat Emenike'nin biletini kesti. Bundan sonra kupa maçlarında falan oynatır."

        • 11

          "Takımda geri kalan hücum oyuncuları Lens, Volkan Şen, Aatıf, Van Persie ve Fernandao arasında form durumlarına göre tercihler yapacak. Emenike oynayacak mı oynamayacak mı, mutlu mu mutsuz mu, artık düşünmeyecek."

        • 12

          "Rakibin zayıflığı Fenerbahçe'yi önde oynatmaya itti. Advocaat 3-1'den sonra Atiba'yı Aboubakar'ı falan düşünmeye başladı! Haftaya Fenerbahçe'nin orta sahası belli. Alper, Josef, Mehmet... Önde de Van Persie ve Sow gözüküyor."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa