Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Sparta Prag maçı hangi kanalda, saat kaçta? - Fenerbahçe Haberleri

        Geçtiğimiz sezonu hezimetle kapatan Fenerbahçe, yeni sezona dinç başlamak için hazırlıklara başladı. Bu kapsamda oynadığı hazırlık karşılaşmalarına hız veren Sarı Lacivertliler, bu akşam Çek ekibi Sparta Prag ile sahaya çıkacak. Peki Fenerbahçe Sparta Prag maçı ne zaman, saat kaçta canlı izlenebilecek? İşte maç hakkında detaylı bilgiler...

        SPARTA PRAG-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Hazırlık karşılaşması kapsamında Sparta Pragile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Sparta Prag-Fenerbahçe maçı 19 Temmuz Salı günü (TSİ) saat 21.00'da başlayacak. Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da oynanacak bu karşılaşma D-Smart 77 Smart Spor kanalından canlı izlenebilecek.

        FENERBAHÇE'DE HAZIRLIKLAR TAMAM

        Yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam deplasmanda Çek Cumhuriyeti'nin AC Sparta Prag takımıyla karşılaşacak olan Fenerbahçe, sabah saatlerinde ev sahibi takımın tesislerinde antrenman yaptı.

        Sarı-lacivertliler yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Çift kale maçın ardından ise antrenman bireysel çalışmalarla tamamlandı.

        Bu akşam Generali Arena'da oynanacak hazırlık maçı TSİ 21.00'da başlayacak ve Smart Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

        DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜ KUTLANDI

        Fenerbahçe Futbol Takımı, "19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü"nü pasta keserek kutladı. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da bulunan takımın kamp yaptığı otelde gerçekleştirilen kutlamaya, başkan Aziz Yıldırım, asbaşkanlar Önder Fırat ve Ozan Balaban, idari menajer Hasan Çetinkaya'nın yanı sıra teknik heyet ve futbolcular katıldı.

        SKRTEL: AİLEMİ DE İSTANBUL'A GETİRECEĞİM

        Fenerbahçe'nin Liverpool'dan transfer ettiği Martin Skrtel, Slovakya basınına açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin durumuyla ilgili olarak konuşan Slovak yıldız, darbe girişimine karşın her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

        Fenerbahçe'ye geldikten sadece birkaç gün sonra böyle bir olayın gerçekleştiğini ifade eden Martin Skrtel, "Neyse ki çok uzun süren olaylar olmadı. Ben de her şeyi televizyondan öğrendim. Ancak olaylar ilk başladığında insanın kafasından her türlü fikir geçiyor. Hala ailem yanımda değil. Onların olmaması benim daha yoğun duygular hissetmeme neden oldu. Şu anda ailem yanımda değil. Ancak kesinlikle onları İstanbul'a getirmek istiyorum. Şu anda otelde yaşadığım için bu mümkün görünmüyor. Ama en kısa sürede kendi evime çıkıp, ailemle bir arada olmak istiyorum. Türkiye'de bir anda sıkıntılı bir gün yaşandı, ancak şu anda her şey yolunda ve ben iyiyim. Yaşanan olaylar sırasında herkes beni aradı ve ben de herkese iyi olduğumun güvencesini verdim. Kulüp bana, beni her yere götürecek bir şoför verdi. İstanbul'da gezmek için henüz zamanım olmadı." ifadelerini kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa